Lazanija įdaryti spageti skvošas
Jums reikės
- 1 Valg balzamiko acto
- 1 Valg bazilikas
- 1 lauro lapas
- 425 g konservuotų pomidorų
- 1 šaukšteliai pankolių sėklos
- 2 gvazdikėliai česnako
- 454 g maltos kalakutienos
- 1 šaukštelis prieskonių
- 237 ml varškės
- 1 Valg Alyva
- 1 svogūnas
- 1 šaukšteliai paprika
- 237 ml iš dalies nugriebta mocarela
- 1 šaukšteliai pipirų dribsniai
- 4 porcijos druskos ir pipirų
- 2 mažas spagečių skvošas
- 1 Valg pomidorų pasta
Instrukcijos
- Spagečių moliūgų vidinį minkštimą patepkite aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais ir apkepkite odele į viršų įkaitintoje 400 F orkaitėje, kol suminkštės, maždaug 30 minučių. Tuo tarpu kepkite kalakutieną apie 8–10 minučių ir atidėkite į šalį. .
- Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų, suberkite svogūną ir kepkite, kol suminkštės, apie 5–7 minutes.
- Įpilkite česnako, raudonųjų pipirų dribsnių ir pankolių ir kepkite, kol pasidarys kvapnus, maždaug minutę.
- Suberkite kalakutieną, pomidorus, pomidorų pastą, itališkus prieskonius, lauro lapą, papriką, balzamiko actą, druską ir pipirus, užvirinkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite, kol spageti moliūgai iškeps, tada įmaišykite bazilikus ir nukelkite nuo ugnies. .Kiekvienos spagečių moliūgo pusės vidų išpurenkite, paskirstykite varškės ir baziliko mišinį, po to padažą ir sūrį. Kepkite orkaitėje, kol sūris išsilydys ir taps šviesiai auksinės rudos spalvos, apie 2 -3 minutes.
Papildoma informacija
Porcijos
4
Gaminimo laikas
45 min