Lazanijos troškinys
Jums reikės
- 454 g makaronų lukštų
- 680 g varškės
- 2 šaukštai petražolių dribsniai
- 2 didelis kiaušiniai
- 454 g Malta jautiena
- 59 ml svogūnas
- 79 ml parmezano sūris
- 454 g nugriebto mocarelos sūrio
- 680 g makaronų padažas
- 1 šaukšteliai pipirų
- 1 šaukšteliai druskos
Instrukcijos
- Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies kepkite jautieną ir svogūną, kol mėsa nebebus rausva; nusausinti.
- Pabarstykite druska ir 1/4 šaukštelio pipirų; atidėti.
- Dideliame dubenyje sumaišykite makaronus, 3 puodelius mocarelos sūrio, varškę, kiaušinius, parmezano sūrį, petražoles ir likusius pipirus.
- Perkelkite į riebalais išteptą negilią 3 kv. kepimo indas. Ant viršaus užtepkite jautienos mišinį ir spagečių padažą (patiekalas bus sotus).
- Pabarstykite likusiu mocarelos sūriu.
- Kepkite neuždengę 15 minučių ilgiau arba tol, kol išsilydys ir sūris išsilydys.
- Pabarstykite troškintuvą likusiu mocarelos sūriu. Uždenkite ir užšaldykite nekeptą troškinį. Norėdami naudoti, iš dalies atšildykite šaldytuve per naktį.
Papildoma informacija
Porcijos
8
Gaminimo laikas
75 min