Lazanijos troškinys

Lazanijos troškinys

Jums reikės

  • 454 g makaronų lukštų
  • 680 g varškės
  • 2 šaukštai petražolių dribsniai
  • 2 didelis kiaušiniai
  • 454 g Malta jautiena
  • 59 ml svogūnas
  • 79 ml parmezano sūris
  • 454 g nugriebto mocarelos sūrio
  • 680 g makaronų padažas
  • 1 šaukšteliai pipirų
  • 1 šaukšteliai druskos

Instrukcijos

  1. Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies kepkite jautieną ir svogūną, kol mėsa nebebus rausva; nusausinti.
  2. Pabarstykite druska ir 1/4 šaukštelio pipirų; atidėti.
  3. Dideliame dubenyje sumaišykite makaronus, 3 puodelius mocarelos sūrio, varškę, kiaušinius, parmezano sūrį, petražoles ir likusius pipirus.
  4. Perkelkite į riebalais išteptą negilią 3 kv. kepimo indas. Ant viršaus užtepkite jautienos mišinį ir spagečių padažą (patiekalas bus sotus).
  5. Pabarstykite likusiu mocarelos sūriu.
  6. Kepkite neuždengę 15 minučių ilgiau arba tol, kol išsilydys ir sūris išsilydys.
  7. Pabarstykite troškintuvą likusiu mocarelos sūriu. Uždenkite ir užšaldykite nekeptą troškinį. Norėdami naudoti, iš dalies atšildykite šaldytuve per naktį.

Papildoma informacija

Porcijos 8
Gaminimo laikas 75 min