Lemon Cheesecake Creme Brulee batonėliai

Lemon Cheesecake Creme Brulee batonėliai

Jums reikės

  • 237 ml universalūs miltai
  • 118 ml sviesto
  • 227 g sūrio kremas
  • 1 kiaušinis
  • 118 ml granuliuoto cukraus
  • 5 šaukštai granuliuoto cukraus
  • 6 šaukštai citrinos sulčių
  • 2 šaukštai citrinos žievelės
  • 397 g kondensuotas pienas
  • 1 šaukšteliai Vanilės ekstraktas

Instrukcijos

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 350 laipsnių. Išklokite 8x8 stiklinį indą pergamentiniu popieriumi ir lengvai apipurkškite nepridegančiu kepimo purškalu. Atidėti. Dideliame dubenyje sumaišykite sviestą, cukrų, miltus ir vanilę, kol susidarys tešla. Tolygiai įspauskite į paruošto indo dugną. Atidėti. Kitame dubenyje išplakti kreminį sūrį. Įmaišykite saldintą kondensuotą pieną. Nubraukite šonus ir vėl išmaišykite.
  2. Supilkite kiaušinį, citrinos žievelę ir sultis.
  3. Supilkite ant viršaus sausainio dugną ir išlyginkite viršų.
  4. Kiekvieno kvadrato viršūnes pabarstykite 1 arbatiniu šaukšteliu cukraus ir pirštu paskleiskite, kad cukrus tolygiai pasiskirstytų. Deginkite viršūnes, kol cukrus ištirps ir taps gintaro spalvos. {Jei neturite deglo, padėkite po broileriu}. Grąžinkite kvadratėlius į šaldytuvą, kol paruošite patiekti.

Papildoma informacija

Porcijos 16
Gaminimo laikas 45 min