Lengvas jautienos guliašas
Jums reikės
- 454 g jautienos nugarinės kepsnys
- 397 g konservuotų pomidorų
- 0 šaukšteliai kmynų sėklos
- 2 šaukštai miltai
- 1 vidutinis paprika
- 237 ml jautienos sultinys
- 1 vidutinis svogūnas
- 1 šaukštelis paprika
- 0 šaukšteliai pipirų
- 2 šaukšteliai raudonojo vyno acto
- 1 šaukšteliai druskos
- 355 ml spiraliniai makaronai
- 1 šaukštelis cukraus
- 1 Valg daržovių aliejus
- 59 ml vandens
Instrukcijos
- Išvirkite makaronus pagal pakuotės nurodymus.
- Tuo tarpu didelėje nepridegančioje keptuvėje jautieną pakepinkite aliejuje 4–5 minutes arba mėsa nebebus rausva.
- Įpilkite svogūnų ir žaliųjų pipirų; virkite ir maišykite 2 minutes. Įmaišykite pomidorus, vandenį, sultinį, actą ir prieskonius. Užvirinkite. Sumažinti šilumą; uždenkite ir troškinkite 15 minučių.
- Mažame dubenyje sumaišykite miltus ir šaltą vandenį iki vientisos masės.
- Nusausinkite makaronus; įmaišykite į jautienos mišinį.
Papildoma informacija
Porcijos
6
Gaminimo laikas
30 min