2023/02/15 Rytų Europos Europos

Lengvas jautienos guliašas

Lengvas jautienos guliašas

Jums reikės

  • 454 g jautienos nugarinės kepsnys
  • 397 g konservuotų pomidorų
  • 0 šaukšteliai kmynų sėklos
  • 2 šaukštai miltai
  • 1 vidutinis paprika
  • 237 ml jautienos sultinys
  • 1 vidutinis svogūnas
  • 1 šaukštelis paprika
  • 0 šaukšteliai pipirų
  • 2 šaukšteliai raudonojo vyno acto
  • 1 šaukšteliai druskos
  • 355 ml spiraliniai makaronai
  • 1 šaukštelis cukraus
  • 1 Valg daržovių aliejus
  • 59 ml vandens

Instrukcijos

  1. Išvirkite makaronus pagal pakuotės nurodymus.
  2. Tuo tarpu didelėje nepridegančioje keptuvėje jautieną pakepinkite aliejuje 4–5 minutes arba mėsa nebebus rausva.
  3. Įpilkite svogūnų ir žaliųjų pipirų; virkite ir maišykite 2 minutes. Įmaišykite pomidorus, vandenį, sultinį, actą ir prieskonius. Užvirinkite. Sumažinti šilumą; uždenkite ir troškinkite 15 minučių.
  4. Mažame dubenyje sumaišykite miltus ir šaltą vandenį iki vientisos masės.
  5. Nusausinkite makaronus; įmaišykite į jautienos mišinį.

Papildoma informacija

Porcijos 6
Gaminimo laikas 30 min