Lengvas „Pierogi“ troškinys
Jums reikės
- 227 g trigubas čederio sūris
- 118 ml Filadelfijos laiškinio česnako ir svogūnų kreminio sūrio užtepėlė
- 6 Žalieji svogūnai
- 9 lazanijos makaronai
- 85 g oscar Mayer tikros šoninės gabaliukai
- 680 g ore-ida garuose ir sutrinkite pjaustytas rusvąsias bulves
Instrukcijos
- Paruoškite bulves, kaip nurodyta ant pakuotės. Tuo tarpu išvirkite makaronus.
- Sumaišykite bulves, kreminio sūrio užtepėlę, svogūnus, 1/2 puodelio šoninės ir 1 puodelį čederio.
- Nusausinkite makaronus.
- Įdėkite 3 makaronus į 13x9 colių kepimo indą, apipurkštą kepimo purkštuvu; uždenkite 1/3 bulvių mišinio. Pakartokite sluoksnius du kartus. Ant viršaus su likusiu čederiu ir šonine; viršelis.
Papildoma informacija
Porcijos
12
Gaminimo laikas
60 min