Lengvi prancūziški sumuštiniai
Jums reikės
- 4 porcijos batonas
- 567 g jautienos konsomė
- 1 Valg miltai
- 4 porcijos maltų pipirų
- 1 Valg alyvuogių aliejus
- 454 g jautienos kepsnys
- 1 askaloniniai česnakai
- 1 šaukštelis kepsnių prieskoniai
Instrukcijos
- Į didelę keptuvę ant vidutinės ugnies supilkite alyvuogių aliejų ir pakaitinkite 1 minutę.
- Sudėkite askaloninius česnakus ir patroškinkite 2 minutes.
- Suberkite miltus ir patroškinkite dar 2 minutes. Lėtai plakite jautienos konsomę. Užvirinkite ant stiprios ugnies. Sumažinkite ugnį iki mažos ir troškinkite.
- Įdėkite kepsnio prieskonių ir pipirų. Atskirkite jautienos kepsnį ir dėkite į au jus padažą, kol sušils. Žnyplėmis uždėkite vienodą jautienos dalį ant kiekvienos batono ar suktinukų dalies. Jei norite, uždėkite gabalėliu provolono sūrio.
- Patiekite su nedideliu dubenėliu papildomo au jus panardinimui. Mėgautis!
Papildoma informacija
Porcijos
4
Gaminimo laikas
45 min