Lengvi prancūziški sumuštiniai

Lengvi prancūziški sumuštiniai

Jums reikės

  • 4 porcijos batonas
  • 567 g jautienos konsomė
  • 1 Valg miltai
  • 4 porcijos maltų pipirų
  • 1 Valg alyvuogių aliejus
  • 454 g jautienos kepsnys
  • 1 askaloniniai česnakai
  • 1 šaukštelis kepsnių prieskoniai

Instrukcijos

  1. Į didelę keptuvę ant vidutinės ugnies supilkite alyvuogių aliejų ir pakaitinkite 1 minutę.
  2. Sudėkite askaloninius česnakus ir patroškinkite 2 minutes.
  3. Suberkite miltus ir patroškinkite dar 2 minutes. Lėtai plakite jautienos konsomę. Užvirinkite ant stiprios ugnies. Sumažinkite ugnį iki mažos ir troškinkite.
  4. Įdėkite kepsnio prieskonių ir pipirų. Atskirkite jautienos kepsnį ir dėkite į au jus padažą, kol sušils. Žnyplėmis uždėkite vienodą jautienos dalį ant kiekvienos batono ar suktinukų dalies. Jei norite, uždėkite gabalėliu provolono sūrio.
  5. Patiekite su nedideliu dubenėliu papildomo au jus panardinimui. Mėgautis!

Papildoma informacija

Porcijos 4
Gaminimo laikas 45 min