Lėtoji viryklė prancūziška Dip Panini

Lėtoji viryklė prancūziška Dip Panini

Jums reikės

  • 2 lauro lapai
  • 414 ml jautienos sultinys
  • 1 kg jautienos kepsnys
  • 6 porcijos pipirų
  • 6 porcijos česnako ir žolelių bursino sūrio
  • 2 šakelės čiobrelių arba
  • 8 gvazdikėliai česnako
  • 6 porcijos košerinė druska
  • 1 Valg alyvuogių aliejus
  • 6 porcijos Provolone sūris
  • 59 ml raudonas vynas
  • 6 porcijos raugintos duonos
  • 2 šaukštai pomidorų pasta
  • 4 šaukštai Vorčesterio padažas
  • 2 vidutinis svogūnai

Instrukcijos

  1. Įpilkite aliejaus į savo lėtos viryklės įdėklą, jei jis tinka ant viryklės, jei jis netinka ant viryklės, tada įkaitinkite aliejų ketaus keptuvėje arba olandiškoje orkaitėje.
  2. Įkaitinkite aliejų ant vidutinės-stiprios ugnies. Pagardinkite jautienos kepsnį iš visų pusių druska ir pipirais. Visas mėsos puses apkepkite aliejuje ant vidutinės ir stiprios ugnies, kol iš abiejų pusių pasidarys graži ruda plutelė.
  3. Išimkite ir padėkite ant lėkštės. Toje pačioje keptuvėje 3–5 minutes pakepinkite svogūną iki auksinės spalvos, jei reikia, įpilkite daugiau aliejaus. Tada suberkite česnaką ir pakepinkite 1 minutę.
  4. Į lėtą viryklę sudėkite mėsą ir visas lėkštėje susikaupusias sultis kartu su svogūnais ir česnakais.
  5. Įpilkite lauro lapų, Worcestershire, raudonojo vyno, pomidorų pastos, jautienos sultinio. Jei naudojate šviežią čiobrelį, šakeles sudėkite per paskutines 30–60 kepimo minučių. Jei naudojate džiovintus čiobrelius, supilkite jį tuo pačiu metu kaip ir jautienos sultinį. Uždenkite dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies 6 valandas arba tol, kol mėsa lengvai susmulkins šakute.
  6. Dviejų duonos gabalėlių vidų ištepkite Boursin sūriu. Vieną iš vidų uždėkite provolono gabalėliu, o paskui susmulkintą jautieną, tada ant jautienos uždėkite kitą gabalėlį provolono.
  7. Ant viršaus uždėkite likusį gabalėlį ir kepkite ant grotelių naudodami panini presą arba ketaus keptuvę. Jei panini kepsite ketaus keptuvėje, sumuštinio viršų paspauskite folija uždengta plyta arba sunkia keptuvėje. Kai pirmoji pusė apskrus ir taps aukso rudos spalvos, apverskite ir pakartokite.
  8. Patiekite su šoniniu au jus dubenėliu panardinimui.

Papildoma informacija

Porcijos 6
Gaminimo laikas 45 min