2023/02/15 Rytų Europos Europos

Lėtos viryklės vengriškas guliašas

Lėtos viryklės vengriškas guliašas

Jums reikės

  • 473 ml jautienos sultinys
  • 1 kg jautienos troškinys mėsa
  • 1 šaukšteliai pipirų
  • 25 g miltai
  • 2 šaukštai česnako
  • 2 šaukšteliai košerinė druska
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejus
  • 454 g svogūnai
  • 59 ml paprika
  • 170 g pomidorų pasta
  • 59 ml vandens

Instrukcijos

  1. Pagardinkite jautieną šaukšteliu košerinės druskos ir ¼ arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų. Didelėje 12 colių keptuvėje įkaitinkite 1 valgomąjį šaukštą alyvuogių aliejaus ant vidutinės ir stiprios ugnies apie 3 minutes.
  2. Įdėkite pusę jautienos vienu sluoksniu ir apkepkite iš visų pusių, iš viso apie 5 minutes.
  3. Kiaurasamčiu iškelkite į lėkštę, supilkite likusį alyvuogių aliejų ir apkepkite likusią jautieną.
  4. Suberkite svogūnus ir kepkite maišydami, kol suminkštės, bet neparus, apie 5 minutes.
  5. Sudėkite česnaką, papriką ir kajeną ir maišydami kepkite 30 sekundžių.
  6. Apkeptą jautienos ir svogūnų mišinį sudėkite į lėtą viryklę, mentele nugramdydami viską nuo keptuvės ir viską sumaišykite lėtoje viryklėje. Vidutiniame dubenyje sumaišykite jautienos sultinį, pomidorų pastą ir likusią druską. ir pipirų.
  7. Supilkite ant jautienos ir svogūnų ir išmaišykite, kad susimaišytų. Uždenkite ir virkite ant silpnos ugnies 8 valandas. Baigę išplakite miltus su vandeniu iki vientisos masės. Įmaišykite į jautienos mišinį. Uždenkite, uždenkite ir virkite dar 30 minučių, kol padažas sutirštės. Puikus ant trintų žiedinių kopūstų.

Papildoma informacija

Porcijos 8
Gaminimo laikas 530 min