Maltos jautienos stroganovo troškinys – 7 taškai
Jums reikės
- 1 šaukšteliai pipirų
- 946 ml kiaušinių makaronai
- 305 g Campbell's kreminė grybų sriuba
- 1 Valg dižono garstyčių
- 118 ml vynas
- 454 g papildomai maltos jautienos
- 227 g grybai
- 3 česnako skiltelės
- 1 didelis svogūnas
- 1 šaukštelis druskos
- 118 ml kremas
Instrukcijos
- Apipurkškite didelę nepridegančią keptuvę neriebiu kepimo purškalu ir padėkite ant vidutinės ugnies.
- Įdėkite maltą jautieną ir kepkite druska bei pipirais, kol iškeps.
- Sudėkite grybus, svogūną ir česnaką. Kepkite ir maišykite, kol svogūnas suminkštės, maždaug 2 minutes.
- Įpilkite vyno, sumažinkite ugnį iki vidutinės ir virkite 3 minutes. Įmaišykite sriubą, grietinę ir garstyčias, kol susimaišys.
- Supilkite makaronus į didelį indą, supilkite mėsos mišinį ir išmeskite, kad apsemtų, tada viską supilkite į 13 × 9 colių kepimo indą arba keptuvę, kuri buvo apipurkšta neriebiu kepimo purškalu. Uždenkite ir kepkite 350 °F temperatūroje 25 minutes. .Padalinkite į 6 vienodo dydžio dalis ir patiekite.
Papildoma informacija
Porcijos
6
Gaminimo laikas
35 min