2023/02/15 Rytų Europos Europos

Maltos jautienos stroganovo troškinys – 7 taškai

Maltos jautienos stroganovo troškinys – 7 taškai

Jums reikės

  • 1 šaukšteliai pipirų
  • 946 ml kiaušinių makaronai
  • 305 g Campbell's kreminė grybų sriuba
  • 1 Valg dižono garstyčių
  • 118 ml vynas
  • 454 g papildomai maltos jautienos
  • 227 g grybai
  • 3 česnako skiltelės
  • 1 didelis svogūnas
  • 1 šaukštelis druskos
  • 118 ml kremas

Instrukcijos

  1. Apipurkškite didelę nepridegančią keptuvę neriebiu kepimo purškalu ir padėkite ant vidutinės ugnies.
  2. Įdėkite maltą jautieną ir kepkite druska bei pipirais, kol iškeps.
  3. Sudėkite grybus, svogūną ir česnaką. Kepkite ir maišykite, kol svogūnas suminkštės, maždaug 2 minutes.
  4. Įpilkite vyno, sumažinkite ugnį iki vidutinės ir virkite 3 minutes. Įmaišykite sriubą, grietinę ir garstyčias, kol susimaišys.
  5. Supilkite makaronus į didelį indą, supilkite mėsos mišinį ir išmeskite, kad apsemtų, tada viską supilkite į 13 × 9 colių kepimo indą arba keptuvę, kuri buvo apipurkšta neriebiu kepimo purškalu. Uždenkite ir kepkite 350 °F temperatūroje 25 minutes. .Padalinkite į 6 vienodo dydžio dalis ir patiekite.

Papildoma informacija

Porcijos 6
Gaminimo laikas 35 min