Mamos švediški mėsos kukuliai

Mamos švediški mėsos kukuliai

Jums reikės

  • 567 g sutirštintos jautienos konsome
  • 59 ml sviesto
  • 454 g kiaušinių makaronai
  • 2 didelis kiaušiniai
  • 118 ml miltai
  • 59 ml petražolės
  • 79 ml petražolės
  • 907 g Malta jautiena
  • 1 šaukštelis stambiai maltų pipirų
  • 651 ml pieno
  • 1 vidutinis svogūnas
  • 1 šaukšteliai druskos
  • 177 ml pagardinti duonos trupiniai
  • 1 Valg Vorčesterio padažas

Instrukcijos

  1. Pridėti jautienos; lengvai, bet kruopščiai išmaišykite. Suformuokite 1-1/2 colio. mėsos kukuliai (apie 36). Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies pakepinkite mėsos kukulius partijomis. Naudodami kiaurasamtį, nuimkite ant popierinių rankšluosčių, kad nuvarvėtų, o lašelius palikite keptuvėje.
  2. Padažui įmaišykite miltus į lašinukus; virkite ant vidutinės-stiprios ugnies iki šviesiai rudos spalvos (nepridegkite). Palaipsniui plakite pieną iki vientisos masės. Įmaišykite consomme, Worcestershire padažą, pipirus ir druską. Užvirinkite ant vidutinės-stiprios ugnies; virkite ir maišykite 2 minutes arba kol sutirštės.
  3. Sumažinkite šilumą iki vidutinės-žemos; grąžinkite kotletus į keptuvę. Virkite neuždengę 15–20 minučių ilgiau arba tol, kol kotletai iškeps, retkarčiais pamaišydami.
  4. Tuo tarpu išvirkite makaronus pagal pakuotės nurodymus.
  5. Nusausinti; išplakti su sviestu.
  6. Patiekite su kotletų mišiniu; pabarstykite petražolėmis.

Papildoma informacija

Porcijos 6
Gaminimo laikas 70 min