Jums reikės
- 227 g šokoladinis candiquik
- 12 porcijos traukti ir nulupti saldymedį
- 12 didelis zefyrai
- 1 šaukštelis trumpinimas
- 12 porcijos snaigės pabarstukai
- 6 šokoladinio kremo užpildyti sausainiai
Instrukcijos
- Pakaitinkite Candiquik ir sutrumpinimą puode ant mažos ugnies, kol išsilydys. Atidarykite šokoladinius sausainius ir nuimkite glaistą.
- Ant zefyrų dugno uždėkite šiek tiek šokolado ir uždėkite ant sausainio.
- Leiskite sustingti. Po vieną sudėkite sausainių zefyrus į šokoladą. Šaukštu apliekite zefyrą šokoladu. Šakute išimkite zefyrą iš šokolado. Švelniai bakstelėkite, kad pašalintumėte papildomą šokoladą.
- Iškirpkite mažus saldymedžio gabalėlius, kad jie tilptų aplink skrybėlę. Dantų krapštuku sutrinkite šiek tiek šokolado nugaroje ir pritvirtinkite saldymedį. Laikykite, kol šiek tiek sustings. Dantų krapštuku įdėkite šiek tiek šokolado priekyje ir pabarstykite 3 snaigėmis.
Papildoma informacija
Porcijos
12
Gaminimo laikas
15 min