Mažai angliavandenių turintis prancūziškas šilko pyragas
Jums reikės
- 79 ml kakavos
- 4 lygiavertis pasterizuotame kiaušinių produkte
- 237 ml sviesto
- 2 šaukšteliai vanilė
- 296 ml ksilitolis
Instrukcijos
- Grietinėlės sviestą ir ksilitolį sutrinkite su mentelės priedu, kol sumaišysite. Perjunkite prie plakinių
- Mažu greičiu įmaišykite kakavą ir vanilę. Perjunkite į didelį greitį ir įmuškite vieną kiaušinį. Plakite dideliu greičiu apie minutę.
- Įmuškite kitą kiaušinį ir kartokite, kol sunaudosite visus kiaušinius. Plakite didžiausiu greičiu, kol prancūziškas šilkas taps purus, bet ne tiek, kad pradėtų tirpti.
- Paskleiskite į gerai sviestu pateptą 9 colių pyrago formą, sandariai uždenkite ir atšaldykite per naktį. Prieš pjaustydami užšaldykite maždaug 30 minučių, kad būtų lengviau. Tada palikite griežinėlius kambario temperatūroje maždaug 15 minučių. Jei norite, užpilkite plakta grietinėle.
Papildoma informacija
Porcijos
12
Gaminimo laikas
15 min