Mėsos pluta Quiche

Mėsos pluta Quiche

Jums reikės

  • 2 šaukštai lašinių riebalų
  • 4 kiaušiniai
  • 1 česnako skiltelė
  • 1 šaukštelis česnako milteliai
  • 454 g pusryčių kiaulienos dešra
  • 4 porcijos druskos ir pipirų
  • 473 ml špinatų
  • 1 mažas saldžioji bulvė
  • 1 svogūnas

Instrukcijos

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 375 laipsnių. Dabar jūs turite padaryti mėsą į plutą. Taigi ištraukite pyrago lėkštę ir pradėkite spausti pusryčių dešrą į keptuvę, kol ji bus lygi ir prispausta iki lėkštės krašto.
  2. Skardą dėkite ant kepimo skardos (jei neišsipiltų) ir į orkaitę, kepkite 18-20 min., kol mėsa atsispaus, kai ją pradursite. Jis neturi būti visiškai iškepęs, bet gana arti. Kol jūsų plutelė kepa, į puodą ant vidutinės ugnies įdėkite 2 šaukštus riebalų. Tada suberkite susmulkintą česnaką.
  3. Į keptuvę suberkite pjaustytus svogūnus ir saldžiąsias bulves ir išmaišykite, kad pasidengtų česnakais. Kai svogūnai pradės tapti skaidrūs, ant viršaus pabarstykite šiek tiek druskos ir pipirų ir uždenkite, kad bulvės išgaruotų ir greičiau iškeptų. Kai bulvės suminkštės maždaug po 4–5 minučių, įmeskite špinatų ir dar kartą uždenkite, kad padėtų iškepti. Špinatai suvys. Po minutės ar dviejų, kai špinatai suvys, išimkite mišinį iš keptuvės ir sudėkite į dubenį, kad atvėstų. Kai mišiniai atvės, įmuškite kiaušinius, česnako miltelius, maltą papriką ir dar šiek tiek druskos. .
  4. Gerai išmaišykite. Kai pluta iškeps, pašalinkite aliejaus perteklių, kuris gali likti, tada supilkite kiaušinių mišinį ant mėsos plutos. Puiku, jei šiek tiek nutekės į keptuvę, nes mėsa šiek tiek susitrauks.
  5. Atvėsinkite, supjaustykite ir patiekite. Avokadas ant viršaus buvo tobulas.

Papildoma informacija

Porcijos 4
Gaminimo laikas 50 min