Jums reikės
- 113 g saldainių danga
- 408 g graham krekeriai
- 118 ml riebios plaktos grietinėlės
- 237 ml zefyrų kremas
- 397 g pieno šokolado dėžutės
- 473 ml pieniško šokolado drožlių
Instrukcijos
- Į nedidelį dubenį sudėkite šokolado drožles. Nedideliame puode užvirinkite grietinėlę.
- Užpilkite šokoladu; plakite plaktuvu iki vientisos masės. Atvėsinkite iki kambario temperatūros arba kol mišinys pasieks plintančią konsistenciją, maždaug 10 minučių.
- Šokolado mišiniu paskleiskite pusę Graham krekerių.
- Užtepkite zefyrų kremą ant likusių Graham krekerių; uždėkite ant šokoladu aplietų krekerių, paspauskite, kad priliptų.
- Ištirpinkite panardintą šokoladą pagal pakuotės nurodymus. Pamerkite kiekvieną s'more iki pusės į panardintą šokoladą; leiskite pertekliui nuvarvėti.
- Padėkite ant vaškuoto popieriumi išklotos kepimo skardos; leiskite pastovėti, kol sustings panardinamasis šokoladas.
- Jei norite, apšlakstykite viršūnes ištirpusia balta saldainio danga; leiskite pastovėti, kol sustings. Laikyti sandariame inde šaldytuve.
Papildoma informacija
Porcijos
48
Gaminimo laikas
55 min