2023/03/08 vokiečių Europos

Mini S'mores

Mini S'mores

Jums reikės

  • 113 g saldainių danga
  • 408 g graham krekeriai
  • 118 ml riebios plaktos grietinėlės
  • 237 ml zefyrų kremas
  • 397 g pieno šokolado dėžutės
  • 473 ml pieniško šokolado drožlių

Instrukcijos

  1. Į nedidelį dubenį sudėkite šokolado drožles. Nedideliame puode užvirinkite grietinėlę.
  2. Užpilkite šokoladu; plakite plaktuvu iki vientisos masės. Atvėsinkite iki kambario temperatūros arba kol mišinys pasieks plintančią konsistenciją, maždaug 10 minučių.
  3. Šokolado mišiniu paskleiskite pusę Graham krekerių.
  4. Užtepkite zefyrų kremą ant likusių Graham krekerių; uždėkite ant šokoladu aplietų krekerių, paspauskite, kad priliptų.
  5. Ištirpinkite panardintą šokoladą pagal pakuotės nurodymus. Pamerkite kiekvieną s'more iki pusės į panardintą šokoladą; leiskite pertekliui nuvarvėti.
  6. Padėkite ant vaškuoto popieriumi išklotos kepimo skardos; leiskite pastovėti, kol sustings panardinamasis šokoladas.
  7. Jei norite, apšlakstykite viršūnes ištirpusia balta saldainio danga; leiskite pastovėti, kol sustings. Laikyti sandariame inde šaldytuve.

Papildoma informacija

Porcijos 48
Gaminimo laikas 55 min