2023/02/15 Rytų Europos Europos

Nalesniki su sūriu ir razinomis (rusiški blyneliai)

Nalesniki su sūriu ir razinomis (rusiški blyneliai)

Jums reikės

  • 454 g varškės varškės
  • 227 g sūrio kremas
  • 4 didelis kiaušiniai
  • 237 ml pieno
  • 177 ml razinos
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 2 šaukštai cukraus
  • 4 šaukštai sviesto
  • 118 ml vandens
  • 237 ml miltai

Instrukcijos

  1. Visus blynėms skirtus ingredientus (sąrašo tvarka) sudėkite į trintuvą ir gerai sumaišykite: ½ puodelio drungno vandens, 1 puodelis pieno, 4 kiaušiniai, 4 šaukštai lydyto sviesto (arba alyvuogių aliejaus), 1 puodelis miltai.Nelipnioje keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpinkite taškelį sviesto (2 keptuvės pagreitins procesą). Pildami į keptuvę pasukite tešlą, kad dugnas tolygiai pasidengtų. Jei atsiranda nedidelių tarpelių, galite juos užpildyti daugiau tešlos. Priklausomai nuo jūsų keptuvės dydžio; pridėti apie 2-3 šaukštus tešlos. Aš naudoju nedidelį kaušelį. Kai dugnas yra švelniai auksinis (apie minutę ar mažiau), apverskite blynelį aštria krašteliu mentele, kad lengvai pakliūtų po krepu.
  2. Leiskite kitai pusei įgauti švelniai auksinę spalvą ir išklokite krepą ant pjaustymo lentos. Pakartokite su likusia tešla; Jums gali nereikėti tepti sviesto po pirmo karto, jei jūsų keptuvė yra gera (ir atminkite, kad tešloje yra sviesto). Nedėkite karštų blynelių vienas ant kito. Kai jie tik šilti arba kambario temperatūros, juos galima sudėti į vieną krūvą. Neišsigąskite, mano pirmasis blynas niekada nepasirodo gražus, todėl nuskinu jį, kad nuslėpčiau įkalčius!Kiaurasamtyje nuplaukite varškę šaltu vandeniu ir gerai nusausinkite. .Kreminį sūrį, varškę ir cukrų sutrinkite bulvių trintuvu iki vientisos masės ir kreminės masės. Varškės sūris vis tiek bus šiek tiek gumuliuotas. Mentele užtepkite 2 dosnius šaukštus sūrio įdaro.
  3. Pabarstykite maždaug 15 razinų.
  4. Krepį susukite į rąstą ir perpjaukite per pusę. Šaldytuve išsilaiko beveik savaitę. Keptuvėje ištirpinkite apie 1 šaukštą sviesto ir ant vidutinės ugnies apkepkite susuktus sūrio blynelius iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Jie netrunka troškinti. Būkite atsargūs, kad nesudegtumėte. Pabarstykite cukrumi (nebūtina) ir patiekite su grietine arba uogiene ant šono.

Papildoma informacija

Porcijos 6
Gaminimo laikas 35 min