Naminė BBQ vištienos pica
Jums reikės
- 79 ml šaukštai bbq padažo
- 237 ml vištos krūtinėlė
- 3 porcijos kalendra
- 158 ml gouda sūris
- 1 picos pluta
- 1 mažas svogūnas
- 158 ml mocarela sūris
Instrukcijos
- Paruoškite picos tešlą per 11 veiksmą, įskaitant orkaitės įkaitinimą iki 475 F, kaip aprašyta 8 veiksme. Supilkite 2 šaukštus BBQ padažo su virta, supjaustyta vištiena, kad ją padengtumėte. Atidėkite į šalį. Palaukę 15 minučių, kaip aprašyta 11 veiksme, užpilkite plutą BBQ padažu.
- Priklausomai nuo jūsų skonio, įpilkite daugiau ar mažiau BBQ padažo. Tada sluoksniuokite ant susmulkintos mocarelos, tada ant BBQ dengtos vištienos, susmulkintos goudos, tada svogūnų griežinėlių.
- Kepkite 14-16 minučių. Paskutinę minutę perkeliu orkaitės lentyną į viršutinę lentyną, kad jos kraštai tikrai paruduotų. Tai neprivaloma. Aukščiausia karšta pica su šviežia kalendra. Supjaustykite picą ir nedelsdami patiekite. Likusią picą laikykite sandariai uždengtą šaldytuve ir pašildykite, kaip norite.
- Iškeptas picos riekeles galima užšaldyti iki 1 mėnesio. Kaip užšaldyti picos tešlą, žiūrėkite naminės picos plutos receptą.
Papildoma informacija
Porcijos
3
Gaminimo laikas
150 min