Naminė BBQ vištienos pica

Naminė BBQ vištienos pica

Jums reikės

  • 79 ml šaukštai bbq padažo
  • 237 ml vištos krūtinėlė
  • 3 porcijos kalendra
  • 158 ml gouda sūris
  • 1 picos pluta
  • 1 mažas svogūnas
  • 158 ml mocarela sūris

Instrukcijos

  1. Paruoškite picos tešlą per 11 veiksmą, įskaitant orkaitės įkaitinimą iki 475 F, kaip aprašyta 8 veiksme. Supilkite 2 šaukštus BBQ padažo su virta, supjaustyta vištiena, kad ją padengtumėte. Atidėkite į šalį. Palaukę 15 minučių, kaip aprašyta 11 veiksme, užpilkite plutą BBQ padažu.
  2. Priklausomai nuo jūsų skonio, įpilkite daugiau ar mažiau BBQ padažo. Tada sluoksniuokite ant susmulkintos mocarelos, tada ant BBQ dengtos vištienos, susmulkintos goudos, tada svogūnų griežinėlių.
  3. Kepkite 14-16 minučių. Paskutinę minutę perkeliu orkaitės lentyną į viršutinę lentyną, kad jos kraštai tikrai paruduotų. Tai neprivaloma. Aukščiausia karšta pica su šviežia kalendra. Supjaustykite picą ir nedelsdami patiekite. Likusią picą laikykite sandariai uždengtą šaldytuve ir pašildykite, kaip norite.
  4. Iškeptas picos riekeles galima užšaldyti iki 1 mėnesio. Kaip užšaldyti picos tešlą, žiūrėkite naminės picos plutos receptą.

Papildoma informacija

Porcijos 3
Gaminimo laikas 150 min