Naminės prancūziškos spurgos „Cruller“.

Naminės prancūziškos spurgos „Cruller“.

Jums reikės

  • 118 ml ▢ sviestas
  • 237 ml ▢ vanduo
  • 237 ml ▢ universalūs miltai
  • 1 šaukšteliai ▢ druskos
  • 4 ▢ kiaušiniai
  • 24 porcijos ▢ augalinis aliejus
  • 473 ml ▢ cukraus pudra
  • 2 šaukštai ▢ pienas
  • 1 šaukšteliai ▢ vanilė
  • 0 šaukšteliai ▢ citrinos ekstraktas neprivalomas

Instrukcijos

  1. Mažame puode užvirinkite sviestą ir vandenį. Kai mišinys užvirs, įmaišykite miltus ir druską, kol susimaišys.
  2. Į nedidelį dubenį sumuškite kiaušinius.
  3. Į šiltą masę po vieną įmaišykite kiaušinius, kol tešla taps visiškai vientisa.
  4. Supilkite augalinį aliejų į didelį puodą aukštais kraštais, kad liktų bent 3 coliai riebalų.
  5. Įkaitinkite aliejų iki 325-350 laipsnių. Kol aliejus kaista, sumaišykite visus ingredientus, kad susidarytų glajus, kol susidarys vienalytė ir skysta... bet ne per skysta!
  6. Sušalusius riekeles po vieną sudėkite į karštą aliejų ir kepkite apie 1 minutę iš kiekvienos pusės arba iki šviesiai auksinės spalvos.
  7. Nuimkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų, o tada iš karto aptepkite glaistu.
  8. Padėkite ant aušinimo grotelių, kad nuvarvėtų glazūros perteklius. Maždaug po 40 minučių glazūra turi sukietėti ant suktukų. Geriausia patiekti šiltą, iškart po glajaus.

Papildoma informacija

Porcijos 24
Gaminimo laikas 55 min