Naminis Gravlax

Jums reikės
- 237 ml krapai
- 2 šaukštai košerinė druska
- 2 laimo žievelės
- 1 šoninė lašiša
- 6 šaukštai cukraus
- 59 ml degtinės
Instrukcijos
- Nedideliame dubenyje sumaišykite krapus, cukrų, degtinę, druską ir laimo žievelę ir maišykite, kol gerai susimaišys.
- Gautą mišinį paskleiskite ant lašišos minkštimo.
- Lašišos šoną perpjaukite per pusę skersai. Kiekvieną gabalėlį sulenkite per pusę, kad minkštimas liestųsi, o marinatas patektų į vidų. Tvirtai suvyniokite gabalus į plastikinę plėvelę ir 2 dienas laikykite šaldytuve.
- Smulkiai supjaustykite lašišą ir patiekite.
Papildoma informacija
Porcijos
8
Gaminimo laikas
2895 min