Naminis Gravlax

Naminis Gravlax

Jums reikės

  • 237 ml krapai
  • 2 šaukštai košerinė druska
  • 2 laimo žievelės
  • 1 šoninė lašiša
  • 6 šaukštai cukraus
  • 59 ml degtinės

Instrukcijos

  1. Nedideliame dubenyje sumaišykite krapus, cukrų, degtinę, druską ir laimo žievelę ir maišykite, kol gerai susimaišys.
  2. Gautą mišinį paskleiskite ant lašišos minkštimo.
  3. Lašišos šoną perpjaukite per pusę skersai. Kiekvieną gabalėlį sulenkite per pusę, kad minkštimas liestųsi, o marinatas patektų į vidų. Tvirtai suvyniokite gabalus į plastikinę plėvelę ir 2 dienas laikykite šaldytuve.
  4. Smulkiai supjaustykite lašišą ir patiekite.

Papildoma informacija

Porcijos 8
Gaminimo laikas 2895 min