Neapolietiški bananiniai ledai
Jums reikės
- 2 didelis bananai
- 3 didelis bananai
- 1 Valg grynas kokosų aliejus
- 3 šaukštai olandiškai apdoroti kakavos milteliai
- 237 ml braškių
- 1 šaukštelio vanilės ekstrakto
Instrukcijos
- Kiekvieną bananą supjaustykite į 6 gabalėlius ir užšaldykite, kol sutvirtės, geriausia per naktį.
- Bananų gabalėlius ir vanilės ankšties sėklas sudėkite į virtuvinį kombainą ir apdorokite. Palauk, jūsų virtuvės kombainas gali sujudėti pačioje pradžioje! Iš pradžių bananai atrodys trapūs, paskui lipnūs ir galiausiai lengvi ir kreminiai – kaip ledai. Dažnai sustabdykite virtuvinį kombainą, kad nubrauktumėte dubenėlio šonus ir sulaužytumėte gumulėlius.
- Kiekvieną bananą supjaustykite į 6 gabalėlius ir užšaldykite, kol sutvirtės, geriausia per naktį.
- Bananų gabalėlius, kakavos miltelius ir kokosų aliejų sudėkite į virtuvinį kombainą ir apdorokite. Dažnai stabdykite virtuvinį kombainą, kad nubrauktumėte dubenėlio šonus ir sulaužytumėte gumulėlius.
- Kiekvieną bananą supjaustykite į 6 gabalėlius ir užšaldykite, kol sutvirtės, geriausia per naktį.
- Bananų gabalėlius ir braškes sudėkite į virtuvinį kombainą ir apdorokite. Dažnai sustabdykite virtuvinį kombainą, kad nubrauktumėte dubenėlio šonus ir sulaužytumėte gumulėlius.
- Neapolietiškų bananų ledų surinkimas: Vanilinius ir bananinius ledus iškrapštykite į vieną 8 x 5 colių kepimo formos galą, kad jis užpildytų maždaug 1/3 keptuvės ilgio. Jei reikia, gumine mentele šiek tiek atstumkite jį atgal, prieš dėdami šokoladinius-bananinius ledus šalia, užpildydami vidurinį keptuvės trečdalį (gerai, jei jie šiek tiek subėga). Į kitą keptuvės galą braukite braškių-bananų ledus.
- Patiekite iš karto arba užšaldykite, kol paruošite patiekti. Norėdami patiekti, nuleiskite ledų kaušelį kepimo formoje, kad gautumėte 3 skonių kaušelius.
Papildoma informacija
Porcijos
9
Gaminimo laikas
765 min