Neapolietiški bananiniai ledai

Neapolietiški bananiniai ledai

Jums reikės

  • 2 didelis bananai
  • 3 didelis bananai
  • 1 Valg grynas kokosų aliejus
  • 3 šaukštai olandiškai apdoroti kakavos milteliai
  • 237 ml braškių
  • 1 šaukštelio vanilės ekstrakto

Instrukcijos

  1. Kiekvieną bananą supjaustykite į 6 gabalėlius ir užšaldykite, kol sutvirtės, geriausia per naktį.
  2. Bananų gabalėlius ir vanilės ankšties sėklas sudėkite į virtuvinį kombainą ir apdorokite. Palauk, jūsų virtuvės kombainas gali sujudėti pačioje pradžioje! Iš pradžių bananai atrodys trapūs, paskui lipnūs ir galiausiai lengvi ir kreminiai – kaip ledai. Dažnai sustabdykite virtuvinį kombainą, kad nubrauktumėte dubenėlio šonus ir sulaužytumėte gumulėlius.
  3. Kiekvieną bananą supjaustykite į 6 gabalėlius ir užšaldykite, kol sutvirtės, geriausia per naktį.
  4. Bananų gabalėlius, kakavos miltelius ir kokosų aliejų sudėkite į virtuvinį kombainą ir apdorokite. Dažnai stabdykite virtuvinį kombainą, kad nubrauktumėte dubenėlio šonus ir sulaužytumėte gumulėlius.
  5. Kiekvieną bananą supjaustykite į 6 gabalėlius ir užšaldykite, kol sutvirtės, geriausia per naktį.
  6. Bananų gabalėlius ir braškes sudėkite į virtuvinį kombainą ir apdorokite. Dažnai sustabdykite virtuvinį kombainą, kad nubrauktumėte dubenėlio šonus ir sulaužytumėte gumulėlius.
  7. Neapolietiškų bananų ledų surinkimas: Vanilinius ir bananinius ledus iškrapštykite į vieną 8 x 5 colių kepimo formos galą, kad jis užpildytų maždaug 1/3 keptuvės ilgio. Jei reikia, gumine mentele šiek tiek atstumkite jį atgal, prieš dėdami šokoladinius-bananinius ledus šalia, užpildydami vidurinį keptuvės trečdalį (gerai, jei jie šiek tiek subėga). Į kitą keptuvės galą braukite braškių-bananų ledus.
  8. Patiekite iš karto arba užšaldykite, kol paruošite patiekti. Norėdami patiekti, nuleiskite ledų kaušelį kepimo formoje, kad gautumėte 3 skonių kaušelius.

Papildoma informacija

Porcijos 9
Gaminimo laikas 765 min