Norvegijos bulvių klubas

Jums reikės
- 6 gabalas lašinių
- 1 šaukšteliai kepimo milteliai
- 473 ml miltai
- 10 vidutinis bulvės
- 2 šaukšteliai druskos
Instrukcijos
- Šoninę sudėkite į didelę keptuvę ant vidutinės-stiprios ugnies.
- Išimkite šoninę iš keptuvės ir pasilikite riebalus.
- Vidutiniame dubenyje sumaišykite miltus ir kepimo miltelius. Įmaišykite bulves, kad susidarytų lipni tešla.
- Užvirinkite didelį puodą vandens ir įberkite 2 arbatinius šaukštelius druskos. Iš bulvių mišinio išspauskite 6 ar 7 koldūnus arba norimo dydžio. Atsargiai įmeskite į verdantį vandenį. Troškinkite 45–60 minučių.
- Patiekite su šoninės riebalais, suteptais viršų, ir sutrupinta šonine. Jie taip pat gali būti supjaustyti griežinėliais ir kepti kitą dieną, kad būtų dar vienas puikus patiekalas.
Papildoma informacija
Porcijos
6
Gaminimo laikas
90 min