Norvegijos bulvių klubas

Norvegijos bulvių klubas

Jums reikės

  • 6 gabalas lašinių
  • 1 šaukšteliai kepimo milteliai
  • 473 ml miltai
  • 10 vidutinis bulvės
  • 2 šaukšteliai druskos

Instrukcijos

  1. Šoninę sudėkite į didelę keptuvę ant vidutinės-stiprios ugnies.
  2. Išimkite šoninę iš keptuvės ir pasilikite riebalus.
  3. Vidutiniame dubenyje sumaišykite miltus ir kepimo miltelius. Įmaišykite bulves, kad susidarytų lipni tešla.
  4. Užvirinkite didelį puodą vandens ir įberkite 2 arbatinius šaukštelius druskos. Iš bulvių mišinio išspauskite 6 ar 7 koldūnus arba norimo dydžio. Atsargiai įmeskite į verdantį vandenį. Troškinkite 45–60 minučių.
  5. Patiekite su šoninės riebalais, suteptais viršų, ir sutrupinta šonine. Jie taip pat gali būti supjaustyti griežinėliais ir kepti kitą dieną, kad būtų dar vienas puikus patiekalas.

Papildoma informacija

Porcijos 6
Gaminimo laikas 90 min