Norvegiški migdoliniai sausainiai

Norvegiški migdoliniai sausainiai

Jums reikės

  • 118 ml konditerijos cukrus
  • 1 didelis kiaušinis
  • 355 ml miltai
  • 237 ml labai maltų nebalintų migdolų
  • 1 šaukštelis citrinos sulčių
  • 177 ml sviesto

Instrukcijos

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 400 F. Dideliame dubenyje sutrinkite sviestą, konditerinį cukrų ir druską iki šviesios ir purios masės.
  2. Suberkite migdolus ir maišykite, kol gerai susimaišys.
  3. Įpilkite kiaušinio ir citrinos sulčių ir maišykite, kol susimaišys.
  4. Suberkite miltus ir maišykite, kol viskas susimaišys. Tešlą iš sausainių preso spauskite norimais diskeliais bent 1 colio atstumu vienas nuo kito ant neteptų sausainių lakštų (nenaudokite pergamento ar nepridegančio kepimo kilimėlio).
  5. Nedelsdami perkelkite sausainius ant grotelių, kad atvėstų.

Papildoma informacija

Porcijos 72
Gaminimo laikas 60 min