Norvegiški migdoliniai sausainiai
Jums reikės
- 118 ml konditerijos cukrus
- 1 didelis kiaušinis
- 355 ml miltai
- 237 ml labai maltų nebalintų migdolų
- 1 šaukštelis citrinos sulčių
- 177 ml sviesto
Instrukcijos
- Įkaitinkite orkaitę iki 400 F. Dideliame dubenyje sutrinkite sviestą, konditerinį cukrų ir druską iki šviesios ir purios masės.
- Suberkite migdolus ir maišykite, kol gerai susimaišys.
- Įpilkite kiaušinio ir citrinos sulčių ir maišykite, kol susimaišys.
- Suberkite miltus ir maišykite, kol viskas susimaišys. Tešlą iš sausainių preso spauskite norimais diskeliais bent 1 colio atstumu vienas nuo kito ant neteptų sausainių lakštų (nenaudokite pergamento ar nepridegančio kepimo kilimėlio).
- Nedelsdami perkelkite sausainius ant grotelių, kad atvėstų.
Papildoma informacija
Porcijos
72
Gaminimo laikas
60 min