2023/03/08 vokiečių Europos

Omas senamadiškas Rouladenas

Omas senamadiškas Rouladenas

Jums reikės

  • 59 ml universalūs miltai
  • 15 juostelės lašinių
  • 10 juostelės čiuožyklos kepsnys
  • 1 didelis svogūnas
  • 8 porcijos pipirų
  • 8 porcijos jūros druska
  • 8 porcijos kremas
  • 8 porcijos daržovių aliejus
  • 8 porcijos vandens
  • 8 porcijos garstyčios

Instrukcijos

  1. Užvirinkite ant viryklės, tada sumažinkite ugnį, uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies 1 1/2 valandos. Kai mėsa suminkštės, išimkite ją į lėkštę, uždengtą folija, kad liktų šilta.GRAVIŠKAS
  2. Išplakite 1/4 puodelio miltų ir 1/4 puodelio vandens iki vientisos masės. Šis mišinys bus grietinėlės konsistencijos. Išjunkite ugnį ant puodo ir įpilkite maždaug 1/2 šio mišinio į keptuvės sultis, plakdami, kol ji susimaišys. Tada vėl įjunkite ugnį ir troškinkite, kol sutirštės. Prieš patiekiant, įmaišykite maždaug 1/4 puodelio grietinės (nebūtina). Paragaukite prieskonių.PATEIKIMAS
  3. Nupjaukite virvelę nuo ruladeno ir uždėkite po vieną ant kiekvienos lėkštės. Uždenkite gausia padažo dalimi.
  4. Patiekite su bulvėmis ar makaronais ir tuo, kas kažkada augo žemėje. Aš renkuosi brokolius, bet Oma mieliau patiekia su kukurūzais. Dar vienas skanus patiekalas! Ačiū Oma!

Papildoma informacija

Porcijos 8
Gaminimo laikas 45 min