Jums reikės
- 59 ml universalūs miltai
- 15 juostelės lašinių
- 10 juostelės čiuožyklos kepsnys
- 1 didelis svogūnas
- 8 porcijos pipirų
- 8 porcijos jūros druska
- 8 porcijos kremas
- 8 porcijos daržovių aliejus
- 8 porcijos vandens
- 8 porcijos garstyčios
Instrukcijos
- Užvirinkite ant viryklės, tada sumažinkite ugnį, uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies 1 1/2 valandos. Kai mėsa suminkštės, išimkite ją į lėkštę, uždengtą folija, kad liktų šilta.GRAVIŠKAS
- Išplakite 1/4 puodelio miltų ir 1/4 puodelio vandens iki vientisos masės. Šis mišinys bus grietinėlės konsistencijos. Išjunkite ugnį ant puodo ir įpilkite maždaug 1/2 šio mišinio į keptuvės sultis, plakdami, kol ji susimaišys. Tada vėl įjunkite ugnį ir troškinkite, kol sutirštės. Prieš patiekiant, įmaišykite maždaug 1/4 puodelio grietinės (nebūtina). Paragaukite prieskonių.PATEIKIMAS
- Nupjaukite virvelę nuo ruladeno ir uždėkite po vieną ant kiekvienos lėkštės. Uždenkite gausia padažo dalimi.
- Patiekite su bulvėmis ar makaronais ir tuo, kas kažkada augo žemėje. Aš renkuosi brokolius, bet Oma mieliau patiekia su kukurūzais. Dar vienas skanus patiekalas! Ačiū Oma!
Papildoma informacija
Porcijos
8
Gaminimo laikas
45 min