Paleo Low Carb Carbonara
Jums reikės
- 4 gabalas lašinių
- 2 kiaušiniai
- 3 gvazdikėliai česnako
- 1 Valg riebi grietinėlė
- 79 ml parmezano
- 2 šaukštai acto
- 4 porcijos puodą vandens
- 3 cukinijos
Instrukcijos
- Didelėje keptuvėje lėtai ištirpinkite riebalus iš šoninės. Kepkite ant silpnos ugnies ir apverskite, kai šiek tiek apskrus. Norite, kad šoninė būtų kuo riebesnė, o šoninė būtų idealiai traški – todėl neskubėkite. Kai šoninė apkeps, išimkite iš keptuvės ir atidėkite į šalį.
- Į keptuvę įpilkite česnako ir leiskite šiek tiek apskrusti – nenorite, kad jis sudegtų. (apie 5 minutes) Spiralizuokite cukinijų makaronus ir supilkite į keptuvę su šoninės riebalais ir česnaku. Kepkite ant aukštos temperatūros, kol paruduos ir nutekės didžioji dalis skysčio.
- Įpilkite sūrio ir grietinėlės, dažnai maišydami, kad įsimaišytų. Šoninę sutrupinkite ir įmaišykite į makaronus. Kai padažas sutirštės, nukelkite nuo viryklės.
- Įpilkite virtų kiaušinių ir patiekite.
Papildoma informacija
Porcijos
4
Gaminimo laikas
30 min