Paleo Low Carb Carbonara

Paleo Low Carb Carbonara

Jums reikės

  • 4 gabalas lašinių
  • 2 kiaušiniai
  • 3 gvazdikėliai česnako
  • 1 Valg riebi grietinėlė
  • 79 ml parmezano
  • 2 šaukštai acto
  • 4 porcijos puodą vandens
  • 3 cukinijos

Instrukcijos

  1. Didelėje keptuvėje lėtai ištirpinkite riebalus iš šoninės. Kepkite ant silpnos ugnies ir apverskite, kai šiek tiek apskrus. Norite, kad šoninė būtų kuo riebesnė, o šoninė būtų idealiai traški – todėl neskubėkite. Kai šoninė apkeps, išimkite iš keptuvės ir atidėkite į šalį.
  2. Į keptuvę įpilkite česnako ir leiskite šiek tiek apskrusti – nenorite, kad jis sudegtų. (apie 5 minutes) Spiralizuokite cukinijų makaronus ir supilkite į keptuvę su šoninės riebalais ir česnaku. Kepkite ant aukštos temperatūros, kol paruduos ir nutekės didžioji dalis skysčio.
  3. Įpilkite sūrio ir grietinėlės, dažnai maišydami, kad įsimaišytų. Šoninę sutrupinkite ir įmaišykite į makaronus. Kai padažas sutirštės, nukelkite nuo viryklės.
  4. Įpilkite virtų kiaušinių ir patiekite.

Papildoma informacija

Porcijos 4
Gaminimo laikas 30 min