Paleo švediški mėsos kukuliai
Jums reikės
- 473 ml jautienos sultinys
- 1 šaukštelis pipirų
- 2 šaukštai sviesto
- 0 šaukšteliai cinamono
- 2 šaukštai kepimo riebalai
- 2 kiaušinių tryniai
- 397 g pilno riebumo kokosų pienas
- 1 česnakinė pirštinė
- 1 česnako skiltelė
- 454 g Malta jautiena
- 454 g malta kiauliena
- 0 šaukšteliai muskato riešutas
- 1 Valg petražolės
- 30 porcijos druskos
- 1 šaukštelis jūros druska
- 0 svogūnas
- 3 šaukštai tapijokos miltai
Instrukcijos
- Dubenyje sumaišykite jautieną, kiaulieną, kiaušinių trynius, petražoles, druską, pipirus, cinamoną, muskato riešutą ir gvazdikėlius.
- Įkaitinkite keptuvę iki vidutinės ir įpilkite šaukštą taukų / kepimo riebalų.
- Suberkite susmulkintą svogūną ir česnaką ir maišydami pakepinkite minutę.
- Įdėkite į mėsos dubenį.
- Įkaitinkite ketaus keptuvę iki vidutinės ir suberkite likusius taukus / kepimo riebalus.
- Į keptuvę sudėkite svogūną ir česnaką ir kepkite apie minutę.
- Įpilkite kokosų pieno, sultinio, sviesto ir pipirų.
- Suberkite tapijokos miltus po vieną šaukštą ir plakite, kol ištirps. Jei padažas susikaupia, perkelkite turinį į maišytuvą ir sumaišykite. Paragaukite ir, jei norite, įberkite druskos.
- Nukelkite nuo ugnies ir grąžinkite kotletus į padažą.
- Patiekite su bulvių koše ir bruknių uogiene.
Papildoma informacija
Porcijos
30
Gaminimo laikas
50 min