Paleo švediški mėsos kukuliai

Paleo švediški mėsos kukuliai

Jums reikės

  • 473 ml jautienos sultinys
  • 1 šaukštelis pipirų
  • 2 šaukštai sviesto
  • 0 šaukšteliai cinamono
  • 2 šaukštai kepimo riebalai
  • 2 kiaušinių tryniai
  • 397 g pilno riebumo kokosų pienas
  • 1 česnakinė pirštinė
  • 1 česnako skiltelė
  • 454 g Malta jautiena
  • 454 g malta kiauliena
  • 0 šaukšteliai muskato riešutas
  • 1 Valg petražolės
  • 30 porcijos druskos
  • 1 šaukštelis jūros druska
  • 0 svogūnas
  • 3 šaukštai tapijokos miltai

Instrukcijos

  1. Dubenyje sumaišykite jautieną, kiaulieną, kiaušinių trynius, petražoles, druską, pipirus, cinamoną, muskato riešutą ir gvazdikėlius.
  2. Įkaitinkite keptuvę iki vidutinės ir įpilkite šaukštą taukų / kepimo riebalų.
  3. Suberkite susmulkintą svogūną ir česnaką ir maišydami pakepinkite minutę.
  4. Įdėkite į mėsos dubenį.
  5. Įkaitinkite ketaus keptuvę iki vidutinės ir suberkite likusius taukus / kepimo riebalus.
  6. Į keptuvę sudėkite svogūną ir česnaką ir kepkite apie minutę.
  7. Įpilkite kokosų pieno, sultinio, sviesto ir pipirų.
  8. Suberkite tapijokos miltus po vieną šaukštą ir plakite, kol ištirps. Jei padažas susikaupia, perkelkite turinį į maišytuvą ir sumaišykite. Paragaukite ir, jei norite, įberkite druskos.
  9. Nukelkite nuo ugnies ir grąžinkite kotletus į padažą.
  10. Patiekite su bulvių koše ir bruknių uogiene.

Papildoma informacija

Porcijos 30
Gaminimo laikas 50 min