Pepperoni picos kepalas

Pepperoni picos kepalas

Jums reikės

  • 454 g duonos tešla
  • 2 didelis kiaušiniai
  • 1 šaukštelis petražolės
  • 1 šaukšteliai česnako milteliai
  • 1 vidutinis paprika
  • 113 g grybų stiebai ir gabalėliai
  • 1 Valg alyvuogių aliejus
  • 64 g alyvuogės
  • 1 šaukštelis raudonėlio
  • 1 Valg parmezano sūris
  • 227 g nugriebto mocarelos sūrio
  • 0 šaukšteliai pipirų
  • 59 ml marinuotų pipirų žiedeliai
  • 227 g pepperoni
  • 425 g picos padažas

Instrukcijos

  1. Ant riebalais išteptos kepimo skardos iškočiokite tešlą į 15x10 colių dydžio. stačiakampis. Nedideliame dubenyje sumaišykite kiaušinių trynius, parmezano sūrį, aliejų, petražoles, raudonėlį, česnako miltelius ir pipirus.
  2. Tešlą aptepkite šepetėliu.
  3. Pabarstykite pepperoni, mocarelos sūriu, grybais, pipirų žiedeliais, žaliąja paprika ir alyvuogėmis.
  4. Roll up, želė-roll stilius, pradedant ilgąja puse; suimkite siūlę, kad užsandarintumėte, ir pakiškite galus.
  5. Padėkite siūlę puse žemyn; aptepti kiaušinio plakiniu. Neleiskite pakilti.
  6. Kepkite 35–40 minučių arba iki auksinės rudos spalvos. Pašildykite picos padažą; patiekite su griežinėliais pjaustytu kepaliuku. Užšaldymo variantas: užšaldykite atvėsintą nepjaustytą picos kepalą patvarioje folijoje. Norėdami naudoti, išimkite iš šaldiklio likus 30 minučių prieš pašildydami.

Papildoma informacija

Porcijos 12
Gaminimo laikas 20 min