Pepperoni picos kepalas
Jums reikės
- 454 g duonos tešla
- 2 didelis kiaušiniai
- 1 šaukštelis petražolės
- 1 šaukšteliai česnako milteliai
- 1 vidutinis paprika
- 113 g grybų stiebai ir gabalėliai
- 1 Valg alyvuogių aliejus
- 64 g alyvuogės
- 1 šaukštelis raudonėlio
- 1 Valg parmezano sūris
- 227 g nugriebto mocarelos sūrio
- 0 šaukšteliai pipirų
- 59 ml marinuotų pipirų žiedeliai
- 227 g pepperoni
- 425 g picos padažas
Instrukcijos
- Ant riebalais išteptos kepimo skardos iškočiokite tešlą į 15x10 colių dydžio. stačiakampis. Nedideliame dubenyje sumaišykite kiaušinių trynius, parmezano sūrį, aliejų, petražoles, raudonėlį, česnako miltelius ir pipirus.
- Tešlą aptepkite šepetėliu.
- Pabarstykite pepperoni, mocarelos sūriu, grybais, pipirų žiedeliais, žaliąja paprika ir alyvuogėmis.
- Roll up, želė-roll stilius, pradedant ilgąja puse; suimkite siūlę, kad užsandarintumėte, ir pakiškite galus.
- Padėkite siūlę puse žemyn; aptepti kiaušinio plakiniu. Neleiskite pakilti.
- Kepkite 35–40 minučių arba iki auksinės rudos spalvos. Pašildykite picos padažą; patiekite su griežinėliais pjaustytu kepaliuku. Užšaldymo variantas: užšaldykite atvėsintą nepjaustytą picos kepalą patvarioje folijoje. Norėdami naudoti, išimkite iš šaldiklio likus 30 minučių prieš pašildydami.
Papildoma informacija
Porcijos
12
Gaminimo laikas
20 min