Jums reikės
- 1 šaukštelis sviesto ekstraktas
- 6 šaukštai sviesto
- 680 g philadelphia kreminis sūris
- 473 ml graham krekerių trupiniai
- 473 ml zefyrai
- 355 ml pusiau saldaus šokolado drožlių
- 158 ml cukraus
- 227 g kietas plaktas plaktas užpilas
Instrukcijos
- Išklokite 13 x 9 colių keptuvę Reynolds Wrap aliuminio folija, o folijos galai tęsiasi per šonus.
- Sumaišykite grahamo trupinius, sviestą ir 3 valg. cukraus; paspauskite ant paruoštos keptuvės dugno. Laikyti šaldytuve, kol paruošta naudoti.
- Plakite grietinėlės sūrį, sviesto ekstraktą ir likusį cukrų dideliame dubenyje mikseriu iki vientisos masės. Įmaišykite po pusę zefyrų ir šokolado drožlių.
- Paskleiskite ant plutos.
- Pabarstykite likusiais šokolado drožlėmis ir zefyrais. Naudodami folijos rankenas iškelkite sūrio pyragą iš keptuvės prieš pjaustydami ir patiekdami.
Papildoma informacija
Porcijos
16
Gaminimo laikas
255 min