Picos suktinukai

Picos suktinukai

Jums reikės

  • 2 šaukšteliai bazilikas
  • 1 šaukštelis česnako druskos
  • 118 ml parmezano sūris
  • 237 ml pepperoni
  • 24 porcijos picos tešla
  • 473 ml mocarela sūris

Instrukcijos

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 425 laipsnių. Picos tešlą padalinkite per pusę.
  2. Kiekvieną pusę iškočiokite į stačiakampį, maždaug 1/4 colio storio ir 12 colių ilgio. Tiesiog pagalvokite apie popieriaus lapo dydį.
  3. Kiekvieną pusę pabarstykite vienodais kiekiais česnakinės druskos, baziliko, sūrių ir pipirų. Pradėdami nuo trumpo galo, sandariai iškočiokite tešlą, kad susidarytumėte rąstą. Supjaustykite 1 colio gabalėliais.
  4. Sudėkite suktinukus ant lengvai riebalais pateptų kepimo skardų.
  5. Patiekite su šiltu marinara padažu panardinimui. Pagal jos receptą tešlos užtenka 2 picoms. Taigi, jei turite tik vieną tešlos partiją, pusę recepto užpildų. Padaro 12 picos suktinukų.

Papildoma informacija

Porcijos 24
Gaminimo laikas 45 min