Picos suktinukai
Jums reikės
- 2 šaukšteliai bazilikas
- 1 šaukštelis česnako druskos
- 118 ml parmezano sūris
- 237 ml pepperoni
- 24 porcijos picos tešla
- 473 ml mocarela sūris
Instrukcijos
- Įkaitinkite orkaitę iki 425 laipsnių. Picos tešlą padalinkite per pusę.
- Kiekvieną pusę iškočiokite į stačiakampį, maždaug 1/4 colio storio ir 12 colių ilgio. Tiesiog pagalvokite apie popieriaus lapo dydį.
- Kiekvieną pusę pabarstykite vienodais kiekiais česnakinės druskos, baziliko, sūrių ir pipirų. Pradėdami nuo trumpo galo, sandariai iškočiokite tešlą, kad susidarytumėte rąstą. Supjaustykite 1 colio gabalėliais.
- Sudėkite suktinukus ant lengvai riebalais pateptų kepimo skardų.
- Patiekite su šiltu marinara padažu panardinimui. Pagal jos receptą tešlos užtenka 2 picoms. Taigi, jei turite tik vieną tešlos partiją, pusę recepto užpildų. Padaro 12 picos suktinukų.
Papildoma informacija
Porcijos
24
Gaminimo laikas
45 min