Picos žurnalai
Jums reikės
- 8 didelis kiaušinių vyniotinių vyniotinių
- 1 šaukštelis prieskonių
- 4 mocarelos sūrio lazdelės
- 8 šaukšteliai picos padažas
- 24 kalakutienos pepperoni
Instrukcijos
- Lengvai supurkškite didelę kepimo skardą kepimo purkštuvu ir atidėkite į šalį.
- Į nedidelį indą supilkite šiek tiek vandens ir atidėkite. Ant lygaus paviršiaus uždėkite kiaušinių vyniotinio vyniotinį kampu į save (kaip deimantą) ir horizontaliai per visą įvyniojimo centrą paskleiskite šaukštelį picos padažo, palikdami maždaug ½ colio vietos kiekvienoje pusėje.
- Padažą pabarstykite žiupsneliu itališkų prieskonių ir ant padažo uždėkite eilę 3 pepperoni griežinėlių.
- Ant pepperoni viršaus uždėkite pusę sūrio lazdelės. Užlenkite arčiausiai savęs esantį apatinį kampą virš ingredientų ir pasukite 90 laipsnių kampu. Sulenkite šoninius kampus ir įkiškite juos, kai užpildysite sekciją dar 90 laipsnių kampu. Panardinkite pirštą į indą arba rezervuotą vandenį ir šiek tiek sudrėkinkite likusio viršutinio vyniojimo kampo kraštus. Užbaikite sukti užpildytą picos rąstą per šlapią kampą, kad jis priliptų.
- Suvyniotą picos rąstą dėkite ant paruoštos kepimo skardos. Pakartokite su likusiais ingredientais. Kai visi picos gabalai bus suvynioti ir ant kepimo skardos, supurkškite jų viršūnes kepimo purškikliu.
Papildoma informacija
Porcijos
8
Gaminimo laikas
45 min