2023/02/15 Rytų Europos Europos

Pikantiškas čederio pierogi, pagamintas nuo nulio

Pikantiškas čederio pierogi, pagamintas nuo nulio

Jums reikės

  • 1 didelis kiaušinis
  • 710 ml miltai
  • 1 Valg garstyčios
  • 2 šaukšteliai alyvuogių aliejus
  • 2 šaukštai svogūnas
  • 680 g rusvosios bulvės
  • 1 šaukštelis druskos
  • 8 porcijos druskos ir pipirų
  • 473 ml stambiai aštrus čederis
  • 237 ml kremas
  • 237 ml vandens

Instrukcijos

  1. Sumaišykite tešlos ingredientus ir maišykite, kol miltai sušlaps. Tada naudokite tešlos kabliuką ir minkykite dvi minutes, kol susidarys tešlos rutulys.
  2. Sumaišykite miltus ir sudėkite kitus ingredientus į duobutę centre. Pradėkite maišydami viduryje, sumaišykite kiaušinius su kitais ingredientais, kad jie suskaidytų, ir lėtai įpilkite miltų. Minkykite, kol susidarys vientisa elastinga tešla. Palikite uždengtą stovėti, kol gaminsite įdarą. Nulupkite, supjaustykite kubeliais ir virkite bulves, kol suminkštės.
  3. Nukelkite nuo ugnies. Sumaišykite bulves ir likusius įdaro ingredientus. Kai būsite pasiruošę naudoti, iškočiokite tešlą ant miltais pabarstyto paviršiaus. Naudodami sausainių formelę arba puodelį tešloje išpjaukite apskritimus.
  4. Į kiekvieną apskritimą dėkite po šaukštą įdaro. Užlenkite vieną kraštą ant kito, kad susidarytumėte pusmėnulio formą. Suimkite galus kartu su šakute, kad susidarytų sandariklis. Įsitikinkite, kad kraštai yra visiškai sandarūs; kitu atveju įdaras nutekės verdant pieroges ir jis taps netvarkingas. Arba galite naudoti pierogi presą (kaip nuotraukose), taip šimtą kartų lengviau. Ant viryklės uždėkite puodą su žiupsneliu vandens. druskos. Įmeskite pyragus į verdantį vandenį kelioms minutėms, kad jie iškeptų. Jie išplauks į paviršių, kai bus paruošti.Išgriebkite juos ir leiskite pasodinti į kiaurasamtį, kad pašalintumėte vandens perteklių.Rekomenduoju apkepti lydytame svieste, kad įgautumėte traškią tekstūrą ir gražią sodrią spalvą. užšaldykite juos išklodami ant sausainių skardos ir įdėdami į šaldiklį. Kai jie sukietėja, atskirkite ir užšaldykite porcijų dydžio maišeliuose

Papildoma informacija

Porcijos 8
Gaminimo laikas 45 min