Pita avokado pica su kalendros padažu

Pita avokado pica su kalendros padažu

Jums reikės

  • 1 didelis avokadas
  • 237 ml kalendra
  • 1 didelis česnako skiltelė
  • 1 Valg žalias svogūnas
  • 1 Valg jalapeno pipirai
  • 1 Valg žaliųjų citrinų sultys
  • 59 ml alyvuogių aliejus
  • 2 porcijos druskos ir pipirų
  • 118 ml mocarela sūris
  • 2 Pitos duona

Instrukcijos

  1. Norėdami pagaminti kalendros padažą: virtuvinio kombaino arba trintuvo dubenyje sumaišykite kalendrą, česnaką, jalapeño, žaliąjį svogūną ir laimo sultis. Pulsuokite, kol susimaišysite ir grubiai supjaustysite. Kai variklis veikia, lėtai supilkite alyvuogių aliejų. Ištrinkite iki vientisos masės. Pagardinkite druska ir pipirais.
  2. Padažą padalinkite ir tolygiai paskirstykite ant pitos duonos gabalėlių. Ant viršaus uždėkite tarkuoto mocarelos sūrio.
  3. Padėkite pita picas ant didelės kepimo skardos ir kepkite 8-10 minučių arba kol sūris išsilydys.
  4. Išimkite iš orkaitės. Viršutinės picos su avokado griežinėliais.
  5. Pabarstykite druska.

Papildoma informacija

Porcijos 2
Gaminimo laikas 20 min