Prancūziška svogūnų sriuba iš Famous & Barr St. Louise, Misūrio valstijoje
Jums reikės
- 1 lauro lapai
- 2 kg jautienos sultinio ir vištienos sultinio talpyklos ir tai iš tikrųjų buvo mano mėgstamiausias rezultatas.)
- 1 puodeliai sviesto
- 1 puodeliai miltai
- 454 g gruyere sūris
- 10 porcijos alyvuogių aliejus
- 2 šaukštai paprika
- 10 porcijos parmezano
- 2 šaukšteliai pipirų
- 10 porcijos druskos pagardinti
- 2 kg svogūnai
- 1 puodelis baltas vynas
- 1 baquette
Instrukcijos
- Svogūnus supjaustykite 1/8 colio storio griežinėliais. Dideliame puode ištirpinkite sviestą ir pakepinkite svogūnus ant mažos ugnies 1 1/2–2 valandas.
- Pridėti prieskonių; pipirai, paprika ir lauro lapai.
- Į puodą įpilkite 2/3 sultinio ir gerai išmaišykite. Miltus supilkite į likusį sultinį ir gerai išmaišykite, tada suberkite į puodą, maišydami.
- Įpilkite vyno ir troškinkite 2 valandas. Šaldykite per naktį. Įjunkite orkaitę, kad apkeptų.
- Duonos riekeles aptepkite alyvuogių aliejumi ir pabarstykite parmezano sūriu. Lengvai ruda duona, naudojant broilerį, labai atsargiai, kad nesudegtų.
- Ant viryklės pašildykite sriubą.
- Sluoksniuokite sriubą, tada parmezano skrudintą duoną, tada sūrį į orkaitei atsparius dubenėlius. Kepkite, kol sūris išsilydys; 3-5 minutes. Atidžiai stebėkite!
Papildoma informacija
Porcijos
10
Gaminimo laikas
180 min