Prancūziška svogūnų sriuba iš Famous & Barr St. Louise, Misūrio valstijoje

Prancūziška svogūnų sriuba iš Famous & Barr St. Louise, Misūrio valstijoje

Jums reikės

  • 1 lauro lapai
  • 2 kg jautienos sultinio ir vištienos sultinio talpyklos ir tai iš tikrųjų buvo mano mėgstamiausias rezultatas.)
  • 1 puodeliai sviesto
  • 1 puodeliai miltai
  • 454 g gruyere sūris
  • 10 porcijos alyvuogių aliejus
  • 2 šaukštai paprika
  • 10 porcijos parmezano
  • 2 šaukšteliai pipirų
  • 10 porcijos druskos pagardinti
  • 2 kg svogūnai
  • 1 puodelis baltas vynas
  • 1 baquette

Instrukcijos

  1. Svogūnus supjaustykite 1/8 colio storio griežinėliais. Dideliame puode ištirpinkite sviestą ir pakepinkite svogūnus ant mažos ugnies 1 1/2–2 valandas.
  2. Pridėti prieskonių; pipirai, paprika ir lauro lapai.
  3. Į puodą įpilkite 2/3 sultinio ir gerai išmaišykite. Miltus supilkite į likusį sultinį ir gerai išmaišykite, tada suberkite į puodą, maišydami.
  4. Įpilkite vyno ir troškinkite 2 valandas. Šaldykite per naktį. Įjunkite orkaitę, kad apkeptų.
  5. Duonos riekeles aptepkite alyvuogių aliejumi ir pabarstykite parmezano sūriu. Lengvai ruda duona, naudojant broilerį, labai atsargiai, kad nesudegtų.
  6. Ant viryklės pašildykite sriubą.
  7. Sluoksniuokite sriubą, tada parmezano skrudintą duoną, tada sūrį į orkaitei atsparius dubenėlius. Kepkite, kol sūris išsilydys; 3-5 minutes. Atidžiai stebėkite!

Papildoma informacija

Porcijos 10
Gaminimo laikas 180 min