Prancūziška svogūnų sriuba su lėtoje viryklėje karamelizuotais svogūnais

Prancūziška svogūnų sriuba su lėtoje viryklėje karamelizuotais svogūnais

Jums reikės

  • 1 Valg balzamiko acto
  • 1 lauro lapas
  • 907 g jautienos sultinys
  • 4 gabalas duona/baguette
  • 1 puodelis karamelizuotų svogūnų
  • 907 g vištienos sultinys
  • 4 porcijos alyvuogių aliejus
  • 1 šaukštelis petražolės
  • 4 porcijos druskos ir pipirų
  • 1 puodeliai mocarela sūris
  • 8 gabalas šveicariškas sūris
  • 0 šaukšteliai čiobreliai
  • 1 Valg Vorčesterio padažas

Instrukcijos

  1. Sumaišykite sultinius, Vusterio padažą, prieskonius.
  2. Įdėkite karamelizuotus svogūnus
  3. Išimkite lauro lapą ir sumažinkite šilumą.
  4. Įpilkite acto ir, jei reikia, pagardinkite druska ir pipirais. Uždenkite ir laikykite ant silpnos ugnies, kol paruošite patiekti. Supjaustykite prancūzišką duoną,
  5. Aptepkite alyvuogių aliejumi ir padėkite ant sausainių.
  6. Ant sriubos dubenėlio uždėkite duonos riekelę. Uždenkite 2 riekelėmis šveicariško sūrio.
  7. Įpilkite C susmulkinto mocarelos sūrio
  8. Padėkite po broileriu, kol sūris išsilydys, burbuliuoja ir pradės ruduoti.

Papildoma informacija

Porcijos 4
Gaminimo laikas 30 min