Prancūziška svogūnų sriuba su lėtoje viryklėje karamelizuotais svogūnais
Jums reikės
- 1 Valg balzamiko acto
- 1 lauro lapas
- 907 g jautienos sultinys
- 4 gabalas duona/baguette
- 1 puodelis karamelizuotų svogūnų
- 907 g vištienos sultinys
- 4 porcijos alyvuogių aliejus
- 1 šaukštelis petražolės
- 4 porcijos druskos ir pipirų
- 1 puodeliai mocarela sūris
- 8 gabalas šveicariškas sūris
- 0 šaukšteliai čiobreliai
- 1 Valg Vorčesterio padažas
Instrukcijos
- Sumaišykite sultinius, Vusterio padažą, prieskonius.
- Įdėkite karamelizuotus svogūnus
- Išimkite lauro lapą ir sumažinkite šilumą.
- Įpilkite acto ir, jei reikia, pagardinkite druska ir pipirais. Uždenkite ir laikykite ant silpnos ugnies, kol paruošite patiekti. Supjaustykite prancūzišką duoną,
- Aptepkite alyvuogių aliejumi ir padėkite ant sausainių.
- Ant sriubos dubenėlio uždėkite duonos riekelę. Uždenkite 2 riekelėmis šveicariško sūrio.
- Įpilkite C susmulkinto mocarelos sūrio
- Padėkite po broileriu, kol sūris išsilydys, burbuliuoja ir pradės ruduoti.
Papildoma informacija
Porcijos
4
Gaminimo laikas
30 min