Prancūziški pusmėnuliai ir paprasti Au Jus

Prancūziški pusmėnuliai ir paprasti Au Jus

Jums reikės

  • 397 g jautienos sultinys
  • 1 šaukštelis kukurūzų krakmolo
  • 2 pkg pusmėnulio ritinėliai
  • 6 porcijos pabarstyti česnako milteliais
  • 1 brūkšnys pipirų
  • 113 g Provolone sūris
  • 454 g deli kepta jautiena

Instrukcijos

  1. Išvyniokite pusmėnulius ant didelio sausainių lapo. Ant kiekvieno pusmėnulio uždėkite jautienos gabalėlį ir sūrio gabalėlį.
  2. Kočiokite pusmėnulius, pradedant nuo plataus galo ir baigiant siauruoju.
  3. Kepkite 375 laipsnių temperatūroje 13-15 minučių, kol pusmėnuliai taps auksinės spalvos.
  4. Patiekite su Au Jus ir mėgaukitės!
  5. Nedideliame puode ant vidutinės ugnies gerai išplakdami pakaitinkite visus ingredientus. Užvirinkite ir nukelkite nuo ugnies.
  6. Patiekite su pusmėnuliais ir mėgaukitės.

Papildoma informacija

Porcijos 6
Gaminimo laikas 25 min