Prancūziški pusmėnuliai ir paprasti Au Jus
Jums reikės
- 397 g jautienos sultinys
- 1 šaukštelis kukurūzų krakmolo
- 2 pkg pusmėnulio ritinėliai
- 6 porcijos pabarstyti česnako milteliais
- 1 brūkšnys pipirų
- 113 g Provolone sūris
- 454 g deli kepta jautiena
Instrukcijos
- Išvyniokite pusmėnulius ant didelio sausainių lapo. Ant kiekvieno pusmėnulio uždėkite jautienos gabalėlį ir sūrio gabalėlį.
- Kočiokite pusmėnulius, pradedant nuo plataus galo ir baigiant siauruoju.
- Kepkite 375 laipsnių temperatūroje 13-15 minučių, kol pusmėnuliai taps auksinės spalvos.
- Patiekite su Au Jus ir mėgaukitės!
- Nedideliame puode ant vidutinės ugnies gerai išplakdami pakaitinkite visus ingredientus. Užvirinkite ir nukelkite nuo ugnies.
- Patiekite su pusmėnuliais ir mėgaukitės.
Papildoma informacija
Porcijos
6
Gaminimo laikas
25 min