Prancūziški sumuštiniai su vištiena su svogūnais

Prancūziški sumuštiniai su vištiena su svogūnais

Jums reikės

  • 473 ml kūdikių špinatų
  • 1 Valg pirmo spaudimo alyvuogių aliejus
  • 1 šaukštelis granuliuoto cukraus
  • 4 mėsainių bandelės
  • 2 vištienos krūtinėlės
  • 4 gabalas šveicariškas sūris
  • 1 didelis svogūnas

Instrukcijos

  1. Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų.
  2. Sudėkite svogūną ir cukrų; Kepkite 25 minutes arba kol svogūnai stipriai karamelizuosis, dažnai maišydami. Šį veiksmą galima atlikti ne vėliau kaip prieš 3 dienas. Prieš tęsdami, pašildykite svogūnus mikrobangų krosnelėje arba nedidelėje keptuvėje ant grotelių. Įkaitinkite groteles, kad galėtumėte tiesiogiai kepti ant vidutinės-aukštos ugnies. Apipurkškite vištieną nepridegančiu purškikliu.
  3. Perkelkite vištieną į karštą grilio grotelę; uždenkite ir kepkite 10 minučių arba tol, kol vištiena praras rausvą spalvą ir vidinė temperatūra pasieks 160 laipsnių F, vieną kartą apversdami.
  4. Ant vištienos gabalėlių uždėkite sūrio griežinėlius. Uždenkite ir virkite 1–2 minutes arba tol, kol sūris išsilydys ir taps auksinės rudos spalvos. Kurkite sumuštinius naudodami mėsainių bandeles, špinatus, vištieną ir karamelizuotus svogūnus.

Papildoma informacija

Porcijos 4
Gaminimo laikas 45 min