Prancūziški svogūnų kiaulienos kotletai

Prancūziški svogūnų kiaulienos kotletai

Jums reikės

  • 118 ml jautienos sultinys
  • 1 šaukšteliai pipirų
  • 1 šaukštelis granuliuoto cukraus
  • 1 Tbs alyvuogių aliejus
  • 1 pkg svogūnų sriubos mišinys
  • 454 g Kiaulienos šonkauliukai
  • 1 šaukštelis druskos
  • 2 šaukšteliai vandens
  • 473 ml svogūnai

Instrukcijos

  1. Įkaitinkite alyvuogių aliejų ant vidutinės ugnies didelėje aukštapusėje keptuvėje, kol jis sumirks.
  2. Sudėkite svogūnus ir gerai išmaišykite, kad apsemtų.
  3. Įberkite druskos ir išmaišykite. Po maždaug 10 minučių įpilkite 2 arbatinius šaukštelius vandens ir 1 arbatinį šaukštelį granuliuoto cukraus ir išmaišykite. Šiek tiek sumažinkite ugnį ir kepkite 40-50 minučių, dažnai maišydami, kol svogūnai taps auksinės rudos spalvos ir labai kvapniai.
  4. Į indo dugną sudėkite karamelizuotus svogūnus, o ant svogūnų išdėliokite kiaulienos kotletus.
  5. Jautienos sultinį sumaišykite su svogūnų sriubos mišiniu ir mišiniu užpilkite kiaulienos kotletus. Indą sandariai uždenkite aliuminio folija ir kepkite 50 minučių arba tol, kol storiausių kiaulienos gabalėlių vidurys užfiksuos 165 laipsnius.
  6. Patiekite su bulvių koše ir gausiu keptuvėje likusių svogūnų ir padažo mirkymu.

Papildoma informacija

Porcijos 4
Gaminimo laikas 100 min