Pumpkin Spice prancūziški makaronai

Pumpkin Spice prancūziški makaronai

Jums reikės

  • 115 g blanširuotų migdolų
  • 59 ml sviesto
  • 144 g Kiaušinio baltymai
  • 2 g košerinė druska
  • 230 g cukraus pudra
  • 1 Valg moliūgų pyrago prieskonis
  • 3 šaukštai moliūgų tyrės
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 72 g cukraus
  • 1 šaukštelis Vanilės ekstraktas
  • 1 Valg plakta grietinėlė

Instrukcijos

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 300° ir paruoškite didelį (18 colių) konditerinį maišelį su paprastu antgaliu ir dvi skardas, išklotas pergamentiniu popieriumi arba silpatu. Migdolų miltus, cukraus pudrą ir moliūgų pyrago prieskonius persijokite. vidutinį dubenį ir atidėkite į šalį. Jei didelė dalis nepateks per sietelį (daugiau nei 2 šaukštai), turėsite juos sumalti, kol pravės.*Jei naudojate nesmulkintus migdolus, migdolus ir cukraus pudrą dubenyje trinkite maždaug minutę. maisto kombaino. Išimkite mišinį ir persijokite, palikdami visus daleles, kurios neprasiskverbtų per sietelį.
  2. Įdėkite šiuos gabaliukus atgal į virtuvinį kombainą ir dar minutę paleiskite mašiną. Dar kartą persijokite. Turėtumėte turėti apie 2 šaukštus šiek tiek stambesnių migdolų gabaliukų, bet tiesiog įdėkite juos į sausą mišinį. Tada įsijokite moliūgų pyrago prieskonius. Statinio maišytuvo dubenyje sumaišykite kiaušinių baltymus, cukrų ir druską ir įjunkite maišytuvą į vidutinį (4 ant Kitchen Aid). Plakite 3 minutes. Tuo metu jie neatrodys ypač putoti. Padidinkite greitį iki vidutinio didelio (7 ant Kitchen Aid) ir plakite dar 3 minutes, tada pasukite greitį iki 8 ir dar 3 minutes. Išjunkite maišytuvą ir įpilkite vanilės ekstrakto ir plakite paskutinę minutę ant aukščiausios. greitis. Šios minutės pabaigoje gausite labai kietą, sausą meringu. Kai nuimsite plaktuvo priedą, centre atsiras didelis putplasčio gniužulas, tereikia trinktelėti plaktuvu į dubenį, kad jis atsilaisvintų. Jei meringue netapo pakankamai standus, kad suliptų į šluotelę, plakite dar minutę arba tol, kol plaks. Dabar iš karto supilkite visus sausus ingredientus ir sulankstykite juos gumine mentele. Naudokite lankstymo judesį (sausiems ingredientams įtraukti) ir trynimo/tepimo judesius, kad nusausintumėte meringue prie dubens šono. Tai turėtų užtrukti apie 30–45 apsisukimų / raukšlių ir turėtų būti kaip lava – to užtenka, kad susikauptų, bet pakankamai skysčio, kad ištirptų.
  3. Maždaug pusę tešlos perkelkite į maišelį. Tešlą supjaustykite apskritimais ant kepimo skardos. Atminkite, kad tešla ir toliau šiek tiek pasiskirstys. Ištraukę pusę macarons, pripildykite vamzdžių maišelį. Ištraukę macarons, suimkite skardą ir tris kartus stipriai trenkite į prekystalį, po kiekvieno bakstelėjimo pasukite 90 laipsnių kampu.
  4. Prieš nulupdami macarons nuo pergamento, leiskite atvėsti ant keptuvės. Sviestą ir moliūgą plakite vidutiniu dideliu greičiu iki vientisos masės, maždaug 20 sekundžių. Maždaug 15 sekundžių plakite ekstraktą, moliūgų pyrago prieskonius ir druską, kol gerai susimaišys.
  5. Įpilkite cukraus pudros; plakite vidutiniu-mažu greičiu, kol didžioji dalis cukraus sudrėkins, maždaug 1 minutę. Nubraukite dubenį ir įpilkite riebios grietinėlės. Plakite vidutiniu greičiu, kol susimaišys, maždaug 20 sekundžių, tada padidinkite greitį iki vidutinio ir didelio, kol taps šviesūs ir purūs, maždaug 4 minutes, vieną ar du kartus nugremždami dubenį. Suderinkite macarons poromis pagal dydį ir formą. Užpildykite konditerinį maišelį su sviestiniu kremu ir į pusę kevalų supilkite ketvirčio dydžio sviestinio kremo kauburėlį, tada sudėkite juos su kita puse. Macarons geriausiai tinka praėjus maždaug dienai po pagaminimo. Šaldytuve juos galima laikyti iki vienos savaitės.

Papildoma informacija

Porcijos 40
Gaminimo laikas 45 min