2023/03/08 vokiečių Europos

Pyrago tešla Ryžių Krispie skanėstai

Pyrago tešla Ryžių Krispie skanėstai

Jums reikės

  • 298 g zefyrai
  • 1 l ryžių krisipie skanėstai
  • 1 butelis pabarstukai
  • 3 šaukštai sviesto
  • 79 ml pyrago mišinys

Instrukcijos

  1. 9x13 skardą išklokite kepimo popieriumi, atidėkite į šalį. Į didelį puodą įpilkite sviesto ir ištirpinkite.
  2. Suberkite zefyrus ir virkite, kol suminkštės ir išsilydys.
  3. Supilkite į sausą pyrago mišinį, po kiekvieno pridėjimo gerai išmaišykite. Norite įsitikinti, kad nėra pyrago mišinio gabalėlių.
  4. Sudėkite ryžių krispiečius ir pabarstukus, išmaišykite ir suspauskite į keptuvę. Tirštesniems skanėstams naudokite 8x8, o plonesniems – 9x1
  5. Pabarstykite skanėstų viršų dar pabarstukais.

Papildoma informacija

Porcijos 13
Gaminimo laikas 20 min