Jums reikės
- 298 g zefyrai
- 1 l ryžių krisipie skanėstai
- 1 butelis pabarstukai
- 3 šaukštai sviesto
- 79 ml pyrago mišinys
Instrukcijos
- 9x13 skardą išklokite kepimo popieriumi, atidėkite į šalį. Į didelį puodą įpilkite sviesto ir ištirpinkite.
- Suberkite zefyrus ir virkite, kol suminkštės ir išsilydys.
- Supilkite į sausą pyrago mišinį, po kiekvieno pridėjimo gerai išmaišykite. Norite įsitikinti, kad nėra pyrago mišinio gabalėlių.
- Sudėkite ryžių krispiečius ir pabarstukus, išmaišykite ir suspauskite į keptuvę. Tirštesniems skanėstams naudokite 8x8, o plonesniems – 9x1
- Pabarstykite skanėstų viršų dar pabarstukais.
Papildoma informacija
Porcijos
13
Gaminimo laikas
20 min