Quinoa Quiche

Quinoa Quiche

Jums reikės

  • 284 g brokolių žiedynai
  • 120 g čedario sūris
  • 28 ml Kokosų aliejus
  • 12 kiaušiniai
  • 5 g čiobrelių lapeliai
  • 10 g česnako
  • 25 g parmezano sūris
  • 1 Brūkšnys pipirų
  • 170 g quinoa
  • 1 vidutinis svogūnas
  • 1 šaukšteliai druskos
  • 110 g šveicariškas chardas
  • 475 ml pieno

Instrukcijos

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 350 F (180 C, dujų žyma 4). Kvinoją gerai nuplaukite ir atidėkite, kad nuvarvėtų.
  2. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų.
  3. Sudėkite svogūną ir česnaką ir pakepinkite, kol svogūnas pradės ruduoti, maždaug 8 minutes.
  4. Sudėkite šveicarišką mangoldą ir brokolius ir patroškinkite 1 minutę, tada išjunkite ugnį. Šiek tiek atvėsinkite.
  5. Perkelkite mišinį į lengvai riebalais pateptą 9 x 13 colių (23 x 33 cm) troškinimo indą ir tolygiai paskirstykite.
  6. Daržovių mišinio viršų tolygiai pabarstykite Čedaro sūriu. Atidėkite į šalį. Dideliame dubenyje sumaišykite kiaušinius, pieną, čiobrelius, druską, pipirus ir nuplautą quinoa ir plakite, kol gerai susimaišys.
  7. Nedelsdami užpilkite ant sūriu pabarstyto daržovių mišinio.
  8. Išimkite troškintuvą iš orkaitės ir ant viršaus pabarstykite parmezanu. Grąžinkite į orkaitę ir kepkite, kol parmezanas išsilydys ir tik pradės ruduoti, dar apie 5 minutes.
  9. Patiekite su mišriomis salotų arba špinatų salotomis.Recepto variacija

Papildoma informacija

Porcijos 6
Gaminimo laikas 45 min