Quinoa Quiche
Jums reikės
- 284 g brokolių žiedynai
- 120 g čedario sūris
- 28 ml Kokosų aliejus
- 12 kiaušiniai
- 5 g čiobrelių lapeliai
- 10 g česnako
- 25 g parmezano sūris
- 1 Brūkšnys pipirų
- 170 g quinoa
- 1 vidutinis svogūnas
- 1 šaukšteliai druskos
- 110 g šveicariškas chardas
- 475 ml pieno
Instrukcijos
- Įkaitinkite orkaitę iki 350 F (180 C, dujų žyma 4). Kvinoją gerai nuplaukite ir atidėkite, kad nuvarvėtų.
- Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų.
- Sudėkite svogūną ir česnaką ir pakepinkite, kol svogūnas pradės ruduoti, maždaug 8 minutes.
- Sudėkite šveicarišką mangoldą ir brokolius ir patroškinkite 1 minutę, tada išjunkite ugnį. Šiek tiek atvėsinkite.
- Perkelkite mišinį į lengvai riebalais pateptą 9 x 13 colių (23 x 33 cm) troškinimo indą ir tolygiai paskirstykite.
- Daržovių mišinio viršų tolygiai pabarstykite Čedaro sūriu. Atidėkite į šalį. Dideliame dubenyje sumaišykite kiaušinius, pieną, čiobrelius, druską, pipirus ir nuplautą quinoa ir plakite, kol gerai susimaišys.
- Nedelsdami užpilkite ant sūriu pabarstyto daržovių mišinio.
- Išimkite troškintuvą iš orkaitės ir ant viršaus pabarstykite parmezanu. Grąžinkite į orkaitę ir kepkite, kol parmezanas išsilydys ir tik pradės ruduoti, dar apie 5 minutes.
- Patiekite su mišriomis salotų arba špinatų salotomis.Recepto variacija
Papildoma informacija
Porcijos
6
Gaminimo laikas
45 min