Red Velvet Crepes su aviečių ir saldaus kreminio sūrio įdaru

Red Velvet Crepes su aviečių ir saldaus kreminio sūrio įdaru

Jums reikės

  • 3 šaukštai sviesto
  • 12 porcijos papildomo sviesto virti
  • 2 šaukštai kakavos milteliai
  • 454 g sūrio kremas
  • 1 kiaušinio trynys
  • 2 kiaušiniai
  • 237 ml miltai
  • 1 šaukšteliai citrinos sulčių
  • 237 ml pieno
  • 12 porcijos nutella
  • 473 ml cukraus pudra
  • 12 porcijos aviečių konservai
  • 12 porcijos maisto spalvos
  • 473 ml rikota
  • 1 šaukštelis romas
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 2 šaukštai stiprios kavos
  • 1 šaukštelis cukraus
  • 1 brūkšnys vanilė
  • 1 šaukštelis Vanilės ekstraktas
  • 118 ml vandens

Instrukcijos

  1. Sumaišykite 2 kiaušinius + 1 kiaušinio trynį, pieną, vandenį, druską, cukrų, vanilinį maistinį dažiklį ir lydytą sviestą maišytuve ir plakite iki putų.
  2. Suberkite miltus ir kakavos miltelius ir plakite iki vientisos masės.
  3. Palikite tešlą valandą nusistovėti. Paruoškite grietinėlės sūrio įdarą, maišydami visus įdaro ingredientus mikseriu iki vientisos masės, atidėkite į šalį. Kai tešla stovės vieną valandą, įkaitinkite nedidelę nepridegančią keptuvę.
  4. Įdėkite sviestą, kad padengtumėte.
  5. Supilkite 1 unciją tešlos į keptuvės centrą ir pasukite, kad tolygiai pasiskirstytų. Kepkite, kol viršus praras blizgesį, o tai turėtų trukti tik minutę, tada apverskite. Dugnas turi būti auksinis. Kitą pusę kepkite apie 15 sekundžių, tada išmeskite ant lėkštės. Pakartokite su likusia tešla. Paruoškite blynelius paskleidę vieno colio pločio aviečių konservų juostelę žemyn lietinio viduryje, tada uždėkite kreminio sūrio įdarą. Sulenkite kiekvieną blyninio pusę. Ant įdaro ir lėkštės. Ištirpinkite „Nutella“ mikrobangų krosnelėje apie 30 sekundžių ir užpilkite blynelius.

Papildoma informacija

Porcijos 12
Gaminimo laikas 45 min