Rieska (suomiška ruginė duona)

Rieska (suomiška ruginė duona)

Jums reikės

  • 177 g universalūs miltai
  • 237 ml ruginiai miltai
  • 2 šaukštai kepimo milteliai
  • 5 šaukštai sviesto
  • 237 ml pasukų
  • 1 šaukštelis druskos

Instrukcijos

  1. Virtuvės kombaino dubenyje sumaišykite ruginius miltus, miltus, kepimo miltelius ir druską ir penkis kartus sumaišykite.
  2. Sudėkite sviestą ir sudėkite ankštinius, kol jis bus žirnio dydžio, dar apie 5 ankštinius.
  3. Įpilkite pasukų ir ankštinių, kol tešla susijungs į rutulį.
  4. Suformuokite tešlą į 8 colių apskritimą.

Papildoma informacija

Porcijos 8
Gaminimo laikas 50 min