Jums reikės
- 454 g deli sūdyta jautiena
- 6 gabalas ruginė duona
- 454 g raugintų kopūstų
- 591 ml šveicariškas sūris
- 237 ml tūkstantis salų salotų padažas
Instrukcijos
- Ant 9x13 kepimo indo dugno sudėkite sūdytą jautieną. Įsitikinkite, kad rauginti kopūstai nusausinami ir nusausinami.
- Pabarstykite juo ant jautienos viršaus.
- Užpilkite padažu ant raugintų kopūstų, o ant viršaus pabarstykite šveicarišku sūriu. Išdėliokite kubeliais supjaustytą duoną ant troškintuvo ir lengvai apipurkškite kepimo purškikliu, kad gražiai apskrustų (arba galite patepti duoną).
- Kepkite 20-25 minutes arba kol duona apskrus ir sūris išsilydys.
Papildoma informacija
Porcijos
8
Gaminimo laikas
45 min