2023/03/08 vokiečių Europos

Rubenas Puodas

Rubenas Puodas

Jums reikės

  • 454 g deli sūdyta jautiena
  • 6 gabalas ruginė duona
  • 454 g raugintų kopūstų
  • 591 ml šveicariškas sūris
  • 237 ml tūkstantis salų salotų padažas

Instrukcijos

  1. Ant 9x13 kepimo indo dugno sudėkite sūdytą jautieną. Įsitikinkite, kad rauginti kopūstai nusausinami ir nusausinami.
  2. Pabarstykite juo ant jautienos viršaus.
  3. Užpilkite padažu ant raugintų kopūstų, o ant viršaus pabarstykite šveicarišku sūriu. Išdėliokite kubeliais supjaustytą duoną ant troškintuvo ir lengvai apipurkškite kepimo purškikliu, kad gražiai apskrustų (arba galite patepti duoną).
  4. Kepkite 20-25 minutes arba kol duona apskrus ir sūris išsilydys.

Papildoma informacija

Porcijos 8
Gaminimo laikas 45 min