Rūkyta lašiša ir ožkos sūrio bruschetta
Jums reikės
- 12 gabalas batonas
- 6 porcijos sviesto
- 1 Valg Žirniai
- 227 g sūrio kremas
- 1 gvazdikėlis česnako
- 113 g Ožkos sūris
- 6 porcijos druskos ir pipirų
Instrukcijos
- Vidutiniame dubenyje elektriniu maišytuvu sumaišykite kreminį sūrį, ožkos sūrį, česnaką ir laiškinius česnakus.
- Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį. Atidėti.
- Įkaitinkite orkaitę arba skrudintuvą iki 400 laipsnių. Vieną batono gabalėlių pusę lengvai patepkite sviestu ir išdėliokite sviestine puse žemyn ant kepimo skardos.
- Kepkite batoną, kol lengvai apskrus, apie 5-7 minutes. Taip pat galite duoną ant grotelių, tik stebėkite ją, kad nesudegtų.
- Leiskite duonai šiek tiek atvėsti. Užtepkite ant ožkos sūrio užtepėlės sluoksnio, ant viršaus uždėkite rūkytą lašišą ir papuoškite laiškiniais česnakais.
Papildoma informacija
Porcijos
6
Gaminimo laikas
45 min