Rūkyta lašiša ir ožkos sūrio bruschetta

Rūkyta lašiša ir ožkos sūrio bruschetta

Jums reikės

  • 12 gabalas batonas
  • 6 porcijos sviesto
  • 1 Valg Žirniai
  • 227 g sūrio kremas
  • 1 gvazdikėlis česnako
  • 113 g Ožkos sūris
  • 6 porcijos druskos ir pipirų

Instrukcijos

  1. Vidutiniame dubenyje elektriniu maišytuvu sumaišykite kreminį sūrį, ožkos sūrį, česnaką ir laiškinius česnakus.
  2. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį. Atidėti.
  3. Įkaitinkite orkaitę arba skrudintuvą iki 400 laipsnių. Vieną batono gabalėlių pusę lengvai patepkite sviestu ir išdėliokite sviestine puse žemyn ant kepimo skardos.
  4. Kepkite batoną, kol lengvai apskrus, apie 5-7 minutes. Taip pat galite duoną ant grotelių, tik stebėkite ją, kad nesudegtų.
  5. Leiskite duonai šiek tiek atvėsti. Užtepkite ant ožkos sūrio užtepėlės sluoksnio, ant viršaus uždėkite rūkytą lašišą ir papuoškite laiškiniais česnakais.

Papildoma informacija

Porcijos 6
Gaminimo laikas 45 min