2023/02/15 Rytų Europos Europos

Rusiška abrikosų vištiena

Rusiška abrikosų vištiena

Jums reikės

  • 237 ml abrikosų konservai
  • 237 ml katalinos padažas
  • 1 pkg svogūnų sriubos mišinys
  • 0 šaukšteliai maltų pipirų
  • 118 ml kečupas
  • 1 šaukšteliai košerinė druska
  • 1 šaukšteliai svogūnų milteliai
  • 1 šaukštelis paprika
  • 118 ml raudonojo vyno acto
  • 680 g vištienos krūtinėlės
  • 118 ml cukraus
  • 237 ml daržovių aliejus
  • 1 šaukšteliai Vorčesterio padažas

Instrukcijos

  1. Dideliame dubenyje suplakite visus katalinos / rusiško padažo ingredientus. Įkaitinkite orkaitę iki 400 laipsnių pagal Farenheitą, kepimo skardą išklokite dviem sluoksniais folijos ir įdėkite vištieną.
  2. Matavimo puodelyje suplakite svogūnų sriubos mišinį, katalinos padažą ir abrikosų konservus.
  3. Supilkite mišinį ant visos vištienos.
  4. Kepkite neuždengtą 40-50 minučių arba kai vištienos vidinė temperatūra pasiekia 160 laipsnių pagal Farenheitą. Kepdami norėsite ją dažnai patepti šepetėliu arba trintuvu. Kad vištiena vėl pasidengtų skaniu padažu. Jei norite, likus maždaug 5 minutėms iki vištienos iškepimo, galite ją pakišti po broileriu, kad padažas šiek tiek karamelizuotųsi ant vištienos, bet tai visiškai neprivaloma. .
  5. Patiekite su mėgstamomis daržovėmis ar grūdais.

Papildoma informacija

Porcijos 4
Gaminimo laikas 55 min