Rusiška abrikosų vištiena
Jums reikės
- 237 ml abrikosų konservai
- 237 ml katalinos padažas
- 1 pkg svogūnų sriubos mišinys
- 0 šaukšteliai maltų pipirų
- 118 ml kečupas
- 1 šaukšteliai košerinė druska
- 1 šaukšteliai svogūnų milteliai
- 1 šaukštelis paprika
- 118 ml raudonojo vyno acto
- 680 g vištienos krūtinėlės
- 118 ml cukraus
- 237 ml daržovių aliejus
- 1 šaukšteliai Vorčesterio padažas
Instrukcijos
- Dideliame dubenyje suplakite visus katalinos / rusiško padažo ingredientus. Įkaitinkite orkaitę iki 400 laipsnių pagal Farenheitą, kepimo skardą išklokite dviem sluoksniais folijos ir įdėkite vištieną.
- Matavimo puodelyje suplakite svogūnų sriubos mišinį, katalinos padažą ir abrikosų konservus.
- Supilkite mišinį ant visos vištienos.
- Kepkite neuždengtą 40-50 minučių arba kai vištienos vidinė temperatūra pasiekia 160 laipsnių pagal Farenheitą. Kepdami norėsite ją dažnai patepti šepetėliu arba trintuvu. Kad vištiena vėl pasidengtų skaniu padažu. Jei norite, likus maždaug 5 minutėms iki vištienos iškepimo, galite ją pakišti po broileriu, kad padažas šiek tiek karamelizuotųsi ant vištienos, bet tai visiškai neprivaloma. .
- Patiekite su mėgstamomis daržovėmis ar grūdais.
Papildoma informacija
Porcijos
4
Gaminimo laikas
55 min