2023/02/15 Rytų Europos Europos

Rusiškas pyragas "Muraveinik" (skruzdėlyno pyragas)

Rusiškas pyragas "Muraveinik" (skruzdėlyno pyragas)

Jums reikės

  • 1 šaukštelis kepimo soda
  • 3 lazdos sviesto
  • 1 gali kondensuotas pienas
  • 1 kiaušinis
  • 710 ml kanadiečių miltų
  • 118 ml lazdyno riešutai
  • 1 Valg aguonos
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 118 ml kremas
  • 237 ml cukraus
  • 1 lazda crisco daržovių patrumpinimas
  • 1 šaukštelis acto

Instrukcijos

  1. Dideliame dubenyje sumaišykite 3 puodelius išsijotų miltų su 1 Crisco lazdele, kol susimaišys ir taps trupiniai.
  2. Įberkite žiupsnelį druskos. Nedideliame dubenyje plakite plaktuvu 1 kiaušinį ir 1 puodelį cukraus iki šviesiai geltonos spalvos ir gerai susimaišys.
  3. Įpilkite į miltų mišinį ir maišykite mentelėmis arba mentele, kol gerai susimaišys.
  4. Supilkite actą ant kepimo sodos nedideliame inde ir greitai išmaišykite. Nedelsdami sumaišykite su grietine ir palikite 2-5 minutes.
  5. Į miltų mišinį supilkite grietinės mišinį.
  6. Jei reikia, įberkite daugiau miltų, kad tešla nebūtų skysta. Ji turi būti sausainių tešlos konsistencijos. Uždenkite tešlą plastikine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai, kad sustingtų. Po 1 valandos tešlą sulaužykite į mažesnius gabalėlius ir per mėsmalę perkiškite didelės skylės mėsmale. priedą. Tešlą dėkite ant kepimo skardos, išklotos pergamentiniu popieriumi. Pabandykite atskirti tešlos virveles ant kepimo skardos.
  7. Paruoštą tešlą įdėkite į orkaitės vidurį ir kepkite 20 minučių 350 ° F temperatūroje.
  8. Išimkite iš orkaitės ir leiskite sausainiams atvėsti, tada supjaustykite juos mažais gabalėliais.
  9. Sulaužytus sausainius sudėkite į didelį maišymo dubenį ir įmeskite į smulkintus lazdyno riešutus. Norėdami pagaminti grietinėlę, elektriniu rankiniu arba stovinčiu maišytuvu išplakite minkštą sviestą iki purumo, tada sutirštintame piene iki vientisos masės.
  10. Ant sausainių mišinio užpilti grietinėlę.
  11. Viską gerai išmaišykite. Tešlą padalinkite per pusę. Formuodami tortą, suformuokite kiekvieną kauburėlį.
  12. Pabarstykite aguonomis, uždenkite plėvele ir prieš patiekdami padėkite pyragą į šaldytuvą bent 3 valandoms arba nakčiai.
  13. Patiekite šaltą su arbata... arba kava ir laikykite šaldytuve:D

Papildoma informacija

Porcijos 10
Gaminimo laikas 65 min