2023/02/15 Rytų Europos Europos

Rusiški kopūstų barščiai

Rusiški kopūstų barščiai

Jums reikės

  • 237 ml burokėliai
  • 8 porcijos pipirų
  • 2 šaukštai sviesto
  • 1 didelis morkų
  • 1 saliero stiebas
  • 1 Valg sidro actas
  • 0 šaukšteliai krapų žolė
  • 1 Valg medus
  • 355 ml svogūnai
  • 355 ml bulvės
  • 710 ml kopūstai
  • 2 šaukšteliai druskos
  • 8 porcijos kremas
  • 237 ml pomidorų tyrė
  • 8 porcijos pomidorai
  • 946 ml daržovių sultinio

Instrukcijos

  1. Sudėkite supjaustytas bulves ir burokėlius į vidutinį puodą ant stiprios ugnies; užpilkite sultiniu ir virkite, kol daržovės suminkštės.
  2. Išimkite bulves ir burokėlius kiaurasamčiu ir pasilikite atsargas.
  3. Ištirpinkite sviestą didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies. Įmaišykite svogūnus, kmynus ir druską; kepkite, kol svogūnai taps minkšti ir skaidrūs. Tada įmaišykite salierą, morkas ir kopūstus.
  4. Sumaišykite rezervuotame sandėlyje; virkite uždengę, kol visos daržovės suminkštės, apie 10 minučių.
  5. Į keptuvę sudėkite bulves ir burokėlius. Pagardinkite juodaisiais pipirais ir krapais. Įmaišykite sidro actą, medų ir pomidorų tyrę. Uždenkite, sumažinkite ugnį iki vidutinės ir troškinkite mažiausiai 30 minučių.
  6. Patiekite apibarstę grietine, papildoma krapais ir pjaustytais šviežiais pomidorais.

Papildoma informacija

Porcijos 8
Gaminimo laikas 65 min