Rusiški kopūstų barščiai
Jums reikės
- 237 ml burokėliai
- 8 porcijos pipirų
- 2 šaukštai sviesto
- 1 didelis morkų
- 1 saliero stiebas
- 1 Valg sidro actas
- 0 šaukšteliai krapų žolė
- 1 Valg medus
- 355 ml svogūnai
- 355 ml bulvės
- 710 ml kopūstai
- 2 šaukšteliai druskos
- 8 porcijos kremas
- 237 ml pomidorų tyrė
- 8 porcijos pomidorai
- 946 ml daržovių sultinio
Instrukcijos
- Sudėkite supjaustytas bulves ir burokėlius į vidutinį puodą ant stiprios ugnies; užpilkite sultiniu ir virkite, kol daržovės suminkštės.
- Išimkite bulves ir burokėlius kiaurasamčiu ir pasilikite atsargas.
- Ištirpinkite sviestą didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies. Įmaišykite svogūnus, kmynus ir druską; kepkite, kol svogūnai taps minkšti ir skaidrūs. Tada įmaišykite salierą, morkas ir kopūstus.
- Sumaišykite rezervuotame sandėlyje; virkite uždengę, kol visos daržovės suminkštės, apie 10 minučių.
- Į keptuvę sudėkite bulves ir burokėlius. Pagardinkite juodaisiais pipirais ir krapais. Įmaišykite sidro actą, medų ir pomidorų tyrę. Uždenkite, sumažinkite ugnį iki vidutinės ir troškinkite mažiausiai 30 minučių.
- Patiekite apibarstę grietine, papildoma krapais ir pjaustytais šviežiais pomidorais.
Papildoma informacija
Porcijos
8
Gaminimo laikas
65 min