2023/02/15 Rytų Europos Europos

Skinny Beef Stroganoff

Skinny Beef Stroganoff

Jums reikės

  • 454 g Malta jautiena
  • 340 g jautienos padažas
  • 0 šaukšteliai pipirų
  • 227 g kiaušinių makaronai be trynių
  • 227 g grybai
  • 0 šaukšteliai česnako druskos
  • 237 ml svogūnas
  • 227 g kremas

Instrukcijos

  1. Paruoškite makaronus pagal pakuotės nurodymus, neįtraukdami druskos ir aliejaus. Kol makaronai verda, sudėkite jautieną, svogūnus ir grybus į didelę nepridegančią keptuvę, kepkite, kol mėsa apskrus. Maišykite, kol jautiena sutrupės.
  2. Mėsą nusausinkite. Grąžinkite mėsą į keptuvę.
  3. Įpilkite padažo, grietinės, česnako druskos ir pipirų. Gerai išmaišykite. Virkite ant vidutinės ugnies 5 minutes arba tol, kol visiškai įkais.
  4. Patiekite ant nusausintų makaronų, ant viršaus užberkite šviežiai maltų pipirų.

Papildoma informacija

Porcijos 5
Gaminimo laikas 20 min