Skinny Lasagna Rolls
Jums reikės
- 1 l kūdikių špinatų
- 1 šaukšteliai pipirų
- 1 baltas kiaušinis
- 2 gvazdikėliai česnako
- 118 ml varškės
- 237 ml Rikotos sūris
- 680 g marinara padažas
- 1 Valg alyvuogių aliejus
- 1 šaukštelis raudonėlio
- 59 ml parmezano sūris
- 355 ml iš dalies nugriebti
- 10 porcijos jūros druska
- 10 lazanijos makaronai
Instrukcijos
- Įpilkite 1 1/4 puodelio marinaros į 13 x 9 x 2 colių troškinimo indą. Į didelę keptuvę įpilkite aliejaus ir įkaitinkite ant vidutinės-mažos ugnies.
- Pakepinkite česnaką iki kvapo, maždaug 1 minutę.
- Sudėkite pjaustytus špinatus ir pakepinkite, kol suminkštės, maždaug 3 minutes. Dideliame dubenyje sumaišykite česnaką, špinatus, rikotą, 1 puodelį mocarelos, varškės, kiaušinio baltymą, raudonėlį, druską ir pipirus. Ant darbinio paviršiaus, iškloto pergamentiniu popieriumi, plokščiai išdėliokite lazanijos makaronus, į kiekvieną makaroną įpilkite 1/4 puodelio sūrio ir špinatų mišinio, tolygiai paskleiskite makaronus. Pradėkite kočioti makaronus nuo arčiausiai jūsų esančio galo.
- Lazanijos suktinukus sudėkite siūle žemyn, ne visai liesdami, į paruoštą troškinimo indą. Tolygiai paskirstykite 1 puodelį marinaros ant suktinukų, pabarstykite likusia mocarela ir parmezanu. Uždenkite aliuminio folija ir kepkite 20 minučių arba tol, kol sūris bus karštas ir putojantis. Jei norite, patiekite suktinukus su papildomai pašildytu marinaru.
Papildoma informacija
Porcijos
10
Gaminimo laikas
45 min