Skrudinti šparagai ir grybai Carbonara

Skrudinti šparagai ir grybai Carbonara

Jums reikės

  • 454 g šparagai
  • 113 g lašinių
  • 2 kiaušiniai
  • 227 g fettuccine
  • 1 gvazdikėlis česnako
  • 227 g grybai
  • 1 Valg alyvuogių aliejus
  • 57 g parmigiano reggiano
  • 1 Valg petražolės
  • 4 porcijos daug maltų pipirų
  • 4 porcijos druskos
  • 4 porcijos druskos ir pipirų

Instrukcijos

  1. Šparagus ir grybus įmeskite į aliejų, druską ir pipirus, sudėkite ant kepimo skardos vienu sluoksniu ir kepkite įkaitintoje 400 F orkaitėje, kol pradės karamelizuotis, apie 20-30 minučių, maišydami iki pusės. Pradėkite virti makaronus. kaip nurodyta ant pakuotės. Šoninę iškepkite keptuvėje, iš keptuvės nupilkite visus riebalus, išskyrus šaukštą, suberkite česnaką, virkite 30 sekundžių ir išjunkite ugnį.
  2. Dubenyje sumaišykite kiaušinį, sūrį, pipirus ir druską bei petražoles.
  3. Išvirtus makaronus nusausinkite, palikdami šiek tiek vandens.
  4. Sumaišykite makaronus, kiaušinių mišinį, šparagus ir grybus į keptuvę su šonine, prireikus įpilkite rezervuoto makaronų vandens.

Papildoma informacija

Porcijos 4
Gaminimo laikas 50 min