Skrudinti šparagai ir grybai Carbonara

Jums reikės
- 454 g šparagai
- 113 g lašinių
- 2 kiaušiniai
- 227 g fettuccine
- 1 gvazdikėlis česnako
- 227 g grybai
- 1 Valg alyvuogių aliejus
- 57 g parmigiano reggiano
- 1 Valg petražolės
- 4 porcijos daug maltų pipirų
- 4 porcijos druskos
- 4 porcijos druskos ir pipirų
Instrukcijos
- Šparagus ir grybus įmeskite į aliejų, druską ir pipirus, sudėkite ant kepimo skardos vienu sluoksniu ir kepkite įkaitintoje 400 F orkaitėje, kol pradės karamelizuotis, apie 20-30 minučių, maišydami iki pusės. Pradėkite virti makaronus. kaip nurodyta ant pakuotės. Šoninę iškepkite keptuvėje, iš keptuvės nupilkite visus riebalus, išskyrus šaukštą, suberkite česnaką, virkite 30 sekundžių ir išjunkite ugnį.
- Dubenyje sumaišykite kiaušinį, sūrį, pipirus ir druską bei petražoles.
- Išvirtus makaronus nusausinkite, palikdami šiek tiek vandens.
- Sumaišykite makaronus, kiaušinių mišinį, šparagus ir grybus į keptuvę su šonine, prireikus įpilkite rezervuoto makaronų vandens.
Papildoma informacija
Porcijos
4
Gaminimo laikas
50 min