2023/02/15 Rytų Europos Europos

Slow Cooker Beef Stroganoff

Slow Cooker Beef Stroganoff

Jums reikės

  • 907 g jautiena
  • 237 ml jautienos sultinys
  • 0 šaukšteliai pipirų
  • 283 g mygtukas ant cremini grybų
  • 2 šaukštai kukurūzų krakmolo
  • 170 g sūrio kremas
  • 2 šaukštai dižono garstyčių
  • 1 šaukšteliai čiobreliai
  • 59 ml petražolės
  • 1 gvazdikėlis česnako
  • 2 šaukšteliai druskos
  • 177 ml kremas
  • 1 Valg Vorčesterio padažas
  • 1 svogūnas

Instrukcijos

  1. Sudėkite ingredientus į lėtą viryklę tokia tvarka: svogūnai/česnakai, grybai ir jautiena. Mažame dubenyje sumaišykite sultinį, garstyčias, Vusterio padažą, druską, pipirus ir čiobrelius.
  2. Supilkite ant jautienos lėtoje viryklėje. Virkite ant LOW 7-8 valandas arba ant HIGH 4-5 valandas. Prieš baigdami, įpilkite jautienos sultinio/kukurūzų krakmolo mišinio į lėtą viryklę ir išmaišykite, kad susimaišytų. Virkite dar 20 minučių arba kol sutirštės. Įmaišykite kreminį sūrį, kol ištirps. Įmaišykite grietinę ir kapotas šviežias petražoles ir pakaitinkite.
  3. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir garstyčių.
  4. Patiekite ant karštų kiaušinių makaronų.

Papildoma informacija

Porcijos 4
Gaminimo laikas 250 min