Slow Cooker Beef Stroganoff
Jums reikės
- 907 g jautiena
- 237 ml jautienos sultinys
- 0 šaukšteliai pipirų
- 283 g mygtukas ant cremini grybų
- 2 šaukštai kukurūzų krakmolo
- 170 g sūrio kremas
- 2 šaukštai dižono garstyčių
- 1 šaukšteliai čiobreliai
- 59 ml petražolės
- 1 gvazdikėlis česnako
- 2 šaukšteliai druskos
- 177 ml kremas
- 1 Valg Vorčesterio padažas
- 1 svogūnas
Instrukcijos
- Sudėkite ingredientus į lėtą viryklę tokia tvarka: svogūnai/česnakai, grybai ir jautiena. Mažame dubenyje sumaišykite sultinį, garstyčias, Vusterio padažą, druską, pipirus ir čiobrelius.
- Supilkite ant jautienos lėtoje viryklėje. Virkite ant LOW 7-8 valandas arba ant HIGH 4-5 valandas. Prieš baigdami, įpilkite jautienos sultinio/kukurūzų krakmolo mišinio į lėtą viryklę ir išmaišykite, kad susimaišytų. Virkite dar 20 minučių arba kol sutirštės. Įmaišykite kreminį sūrį, kol ištirps. Įmaišykite grietinę ir kapotas šviežias petražoles ir pakaitinkite.
- Pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir garstyčių.
- Patiekite ant karštų kiaušinių makaronų.
Papildoma informacija
Porcijos
4
Gaminimo laikas
250 min