2023/02/15 Rytų Europos Europos

Slow Cooker jautienos guliašo sriuba

Slow Cooker jautienos guliašo sriuba

Jums reikės

  • 454 g papildomai maltos jautienos
  • 6 porcijos alyvuogių aliejus
  • 1 didelis paprika
  • 1 mažas svogūnas
  • 1 skrudintų pipirų
  • 4 gvazdikėliai česnako
  • 6 porcijos stambios druskos ir pipirų
  • 3 šaukštai vengriška paprika
  • 1 šaukšteliai mairūnas
  • 1 šaukštelis Vorčesterio padažas
  • 1 šaukštelis kmynų sėklos
  • 946 ml jautienos sultinys
  • 1 gali konservuotų pomidorų
  • 473 ml bulvės
  • 473 ml ploni savojo kopūstai
  • 6 porcijos kremas

Instrukcijos

  1. Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies apkepkite maltą jautieną, kepdami ją sulaužykite.
  2. Toje pačioje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 2–3 šaukštus aliejaus ir suberkite papriką, svogūną ir česnaką. Gerai pagardinkite druska ir pipirais. Virkite, dažnai maišydami, 5 minutes.
  3. Į daržoves įmaišykite papriką ir mairūną, jei keptuvė sausa, įpilkite dar šaukštą aliejaus. Virkite 2–3 minutes, tada įpilkite Worcestershire padažo.
  4. Įpilkite kmynų, sultinio, pomidorų, bulvių ir kopūstų su maždaug 1 arbatiniu šaukšteliu druskos ir ¼ arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų.
  5. Patiekite su šlakeliu grietinės.

Papildoma informacija

Porcijos 6
Gaminimo laikas 25 min