Slow Cooker jautienos guliašo sriuba
Jums reikės
- 454 g papildomai maltos jautienos
- 6 porcijos alyvuogių aliejus
- 1 didelis paprika
- 1 mažas svogūnas
- 1 skrudintų pipirų
- 4 gvazdikėliai česnako
- 6 porcijos stambios druskos ir pipirų
- 3 šaukštai vengriška paprika
- 1 šaukšteliai mairūnas
- 1 šaukštelis Vorčesterio padažas
- 1 šaukštelis kmynų sėklos
- 946 ml jautienos sultinys
- 1 gali konservuotų pomidorų
- 473 ml bulvės
- 473 ml ploni savojo kopūstai
- 6 porcijos kremas
Instrukcijos
- Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies apkepkite maltą jautieną, kepdami ją sulaužykite.
- Toje pačioje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 2–3 šaukštus aliejaus ir suberkite papriką, svogūną ir česnaką. Gerai pagardinkite druska ir pipirais. Virkite, dažnai maišydami, 5 minutes.
- Į daržoves įmaišykite papriką ir mairūną, jei keptuvė sausa, įpilkite dar šaukštą aliejaus. Virkite 2–3 minutes, tada įpilkite Worcestershire padažo.
- Įpilkite kmynų, sultinio, pomidorų, bulvių ir kopūstų su maždaug 1 arbatiniu šaukšteliu druskos ir ¼ arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų.
- Patiekite su šlakeliu grietinės.
Papildoma informacija
Porcijos
6
Gaminimo laikas
25 min